Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


OKOS BIZTONSÁGI RENDSZEREK.

Az automatikus vészfékezés1   gyalogosfelismeréssel  figyelmezteti a vezetőt a gyalogosokkal vagy más járművekkel való ütközés veszélyére2 . Ha a vezető nem reagál a figyelmeztetésre, az autó automatikusan fékez. 

 

1Alapfelszereltség Dynamic esetén, külön rendelhető Selection és Enjoy esetén.
2Automatikusan működik az 5-85 km/h sebességtartományban. 0-30 km/h között az ütközéskori becsapódási sebesség csökkentését célzó lassulás mértéke 0,9 g. 30-85 km/h sebességtartományban a rendszer legfeljebb 22 km/h-val csökkenti a sebességet. Ezen a küszöbön felül a vezetőnek magának kell fékeznie a sebesség további csökkentéséhez. Az automatikus vészfékező rendszer működési sebességtartománya az érzékelt akadálytól függ (mozgó célpont: 5-85 km/h; fix célpont: 5-80 km/h; gyalogos: 5-60 km/h). Az Opel vezetőtámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a vezető feladata marad.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

MINDIG SÁVON BELÜL TART.

Az aktív sávtartó1  riasztja a vezetőt sávelhagyás esetén, és finoman korrigálja a haladási irányt , ha Combo járműve váratlanul elkezd kisodródni a sávból. 

 

1Alapfelszereltség Dynamic esetén, külön rendelhető Selection és Enjoy esetén.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

OKOSAN KEZELI A SEBESSÉGET.

 

jelzőtábla-felismerő rendszer1 leolvassa a közlekedési táblákat, felismeri a sebességkorlátozás változásait, és javasolja a vezetőnek, hogy ennek megfelelően módosítsa a jármű sebességét.

 

1Külön rendelhető.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

TARTSON BIZTONSÁGOS TÁVOLSÁGOT.

Az adaptív sebességtartó1  fenntartja a kívánt sebességet 30-160 km/h között, és a forgalomnak megfelelően lassítja vagy gyorsítja  a járművet, megtartva a beállított távolságot az Ön előtt haladó járműhöz képest. Biztonságos és pihentető vezetést kívánunk!

 

1Alapfelszereltség Dynamic és Enjoy esetén, külön rendelhető Selection esetén.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

A BIZTONSÁG MINDEN ELŐTT.

négy légzsák  – többek között vezetőoldali, utasoldali és oldalsó légzsák  – nagyfokú biztonságot kínál Önnek és utasainak az úton.

MARADJON ÉBER A VOLÁNNÁL.

fáradtságjelző1  elemzi a vezetést olyan jeleket keresve, amelyek a vezető fáradtságára utalnak. Ha szükséges, figyelmeztetésekkel jelez a vezetőnek.

 

1 Két óra 65 km/h feletti sebességgel történő vezetés után figyelmeztető hang riasztja a vezetőt. Ezzel egyidejűleg a rendszer a vezetési minta alapján - például annak kiértékelésével, hogy a vezető mennyire képes sávon belül tartani az autót - meghatározza a figyelmetlenség mértékét. Abban az esetben, ha a rendszer veszélyes vezetési viselkedést észlel, egy sor egyre hangosabbá váló hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, és cselekvésre készteti. A figyelmetlenségi szint tíz percnyi biztonságos vezetés után csökken. A számolás leáll, ha a jármű sebessége 65 km/h alá csökken.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

OLDALVÉDŐ.

Az oldalvédő1 rendszer 12 érzékelőt használva figyelmezteti Önt a manőverezés közben nem látható akadályokra. Veszély esetén a rendszer képi és hangjelzéssel egyránt jelez.

 

1Külön rendelhető