Skip To Content
Téligumi csere és téli felkészítés
Opel téligumi csere és téli felkészítés

Készüljön fel időben a hajnali fagyokra! A gumiabroncsok számára a tél 7 °C alatt kezdődik. Hidegben a nyári gumik mintázata nem képes kifejteni a hatását, az abroncsok jelentősen veszítenek tapadásukból, ezért sokkal könnyebben megcsúszhatunk fékezéskor, előzéskor vagy kanyarokban is.

 

Jelentkezzen be Opel Márkaszervizébe a gumicserére! Ha új téligumi vagy négyévszakos gumiszettet vásárolna, kérjen ajánlatot szakembereinktől, legyen szó Prémium, Közép- vagy Budget kategóriájú abroncsokról!

 

Amennyiben igénybe veszi Opel Márkaszervizeink gumihotel szolgáltatását, a szakszerű tárolás mellett kollégáink ellenőrzik a kerekek/gumiabroncsok állapotát, feljegyzik az abroncs profilmélységét és időben szólnak, ha gumiszettet kell cserélni.

A télre való felkészülés nem merül ki a gumiabroncsok cseréjében. Érdemes az ablakmosó-folyadékot cserélni, továbbá az akkumulátor, a fényszórók, fékek és az ablaktörlő lapátok állapotát is ellenőrizni.
* A szolgáltatások elérhetőségéről, árairól és feltételeiről érdeklődjön a programban résztvevő Opel Márkaszervizekben. A téli gumicsere és téli felkészítés program visszavonásig érvényes.