Opel Vivaro – Tartozékok

Tesztvezetés

Egy tesztvezetés többet mond ezer képnél. Kattintson ide, és próbálja ki, milyen a valóságban.

Kérjen időpontot tesztvezetésre

Hasznos linkek

OPEL Vivaro tartozékok.

A Vivaro az Opel díjnyertes formatervezési filozófiáját hozza el a szegmensbe. Az alap- és a külön rendelhető felszereltségen kívül tartozékok széles választékával hozhatja ki a maximumot Vivarójából.

 

A tartozékok teljes választékát megtekintheti az Opel Vivaro tartozékok online katalógusában, vagy kérdezze meg helyi Opel márkakereskedőjét.

Enlarge

Komfort és kényelem

Mindegy, hogy munkaeszközként vagy családi járműként használja, a Vivaróban otthon érezheti magát. Mindent megtalál, amire szüksége van, hogy a saját igényeinek megfelelően alakítsa járművét – a padlószőnyegektől az üléshuzatokig.


Enlarge

Infotainment

Segít kapcsolatban maradnia – irodájával, családjával, a forgalmi viszonyokkal és utazási segítséggel. Tekintse meg a Vivaróhoz kapható termékeket.


Enlarge

Biztonság és védelem

Autózzon biztonságosabban, és őrizze meg tovább a Vivaro remek megjelenését. Gondoskodjon utasairól és szállítmányáról, és legyen felkészült. Kínálatunkban szerepelnek a parkolássegítő rendszerek és a tolatókamerák, a védőburkolatok és a sárfogók, az izzókészletek és a gyermekülések, ha szükség lenne rájuk.


Enlarge

Optikai tuning

A Vivaro kívül-belül jól néz ki. De szeretné még személyesebbé tenni? Tekintse meg ezeket a tartozékokat, például az oldalsó lépcsőket és a tükörházakat.


Enlarge

Szállító- és tartórendszerek

A Vivaro kapacitása maximális és optimális. Az Opel ezen kívül az Ön külső és belső szállítási igényeinek rendszerezését segítő tartozékokat is kínál. A belső védőpanelektől és polcrendszerektől a tetőcsomagtartó-rendszerekig és vonóhorgokig sok mindent kínálunk, amivel Ön sokkal könnyebben magával viheti az éppen szükséges dolgokat. Választékunk eredeti Opel termékekből, valamint együttműködő partnerünk, a szállítórendszerek területén piacvezető Thule termékeiből áll.


Enlarge

Keréktárcsák

A stílus és praktikum kombinációja. Az Opel könnyűfém és acél keréktárcsák széles választékát teljes téli kerékkészlet egészíti ki. A még nagyobb lelki nyugalom érdekében válasszon Thule hólánc választékunkból.