Opel Vivaro – Változatok

Tesztvezetés

Egy tesztvezetés többet mond ezer képnél. Kattintson ide, és próbálja ki, milyen a valóságban.

Kérjen időpontot tesztvezetésre

Hasznos linkek

OPEL VIVARO MINDEN CÉLRA.

Bármilyen legyen is vállalkozása vagy igénye, a közepes méretű furgonok között megtalálja az Önnek tökéletes Opel Vivarót. Zárt furgon, személyszállító furgon vagy padlólemezes alváz – széles a választék, és a döntés kizárólag az Öné.

Enlarge

Zárt furgon

A sokoldalú. Kis üzletek, expressz szállítás vagy helyszíni szolgáltatók: az Opel Vivaro zárt furgon gazdaságosság szempontjából vonzó megoldást kínál. Kétféle hosszúsággal, kétféle magassággal, 5,2 m3–8,6 m3 térfogatú raktérrel és akár 1200 kg maximális hasznos teherrel kielégít szinte minden, kis- és középkategóriás furgonnal kapcsolatos igényt.


Enlarge

Személyszállító furgon

A személyszállító furgon megfelelő helyet biztosít az embereknek és a szükséges felszerelésnek, így több szempontból is vonzó üzletileg, az építőipartól a kertépítésen át az alternatív energiaforrások telepítéséig és karbantartásáig. Akár hat üléssel, kétféle hosszúsággal és minden oldalról kiváló hozzáférhetőséggel újradefiniálja a személyzet kényelmének fogalmát.


Enlarge

Padlólemezes alváz

Hosszú tengelytávjával (L2) és max. 2990 kg-os járműössztömegével a Vivaro padlólemezes alváz ideális alap a szakműhelyi felépítményezéshez.