Opel Vivaro – Kapacitás és teherbírás

Tesztvezetés

Egy tesztvezetés többet mond ezer képnél. Kattintson ide, és próbálja ki, milyen a valóságban.

Kérjen időpontot tesztvezetésre

Hasznos linkek

Akár 1,2 tonna is elfér.

Az optimális forma, a maximális sík raktér és a könnyű hozzáférés azt jelenti, hogy bármit is kelljen szállítania, az Opel Vivaro megbirkózik vele.

Enlarge

Hatalmas tér

A kétféle hossz és kétféle magasság biztosít akár 8,6 köbméteres rakteret a zárt furgonban. A rakomány hossza 2537 mm lehet a rövidebb változat, és 2937 mm a hosszabb változat esetén. A belső raktér EUR-raklapok szállítására van optimalizálva – akár három raklap is könnyedén behelyezhető.


Enlarge

Könnyű hozzáférés – extra hosszú rakodási opció

A nagyvonalúan tágas oldalajtók lehetővé teszik az EUR-raklapok kezelését, az akár 250 fokos szögben nyitható (külön rendelhető) hátsó ajtók pedig megkönnyítik a rakodást. Felfelé nyíló hátsó ajtó is külön rendelhető. Rakodónyílás opció a hosszabb rakományokhoz a FlexCargóval, amelynek részét képezik az átrakodható csapóajtók a válaszfalban és az első utasülésben, így a rövidebb járműváltozatban akár 3750 mm hosszú, a hosszabb változatban pedig 4150 mm hosszú rakomány is szállítható.


Enlarge

Biztosítja eszközeit

Az optimális elhelyezésű gyűrűk stabilan rögzítik a rakományt, további védelmet nyújtva a személyzetnek. A belső tér védelmére fa padló- és falipanelek széles választéka áll rendelkezésre, melyek segítségével szabadon hozzáférhetők maradnak mind az alapfelszereltséghez tartozó, mind a külön rendelhető kampók, rakományrögzítő szemek stb.

Tartórendszerek

A Sortimo Simpleco tartórendszer tartós, ugyanakkor könnyű anyagokból készül, és lehetővé teszi, hogy Ön döntse el, miként rendezi el tálcáit és tárolóit. A végtelenül rugalmas Sortimo Globelyst rendszer választ ad minden tárolási kérdésre. A praktikus, könnyű és erős Bott Craftsman polctálcák és fiókok tökéletesen illenek furgonjába.