Opel Vivaro – Kényelem és funkcionalitás

Tesztvezetés

Egy tesztvezetés többet mond ezer képnél. Kattintson ide, és próbálja ki, milyen a valóságban.

Kérjen időpontot tesztvezetésre

Hasznos linkek

Tágas, komfortos és kényelmes.

Túl sok értékes idő mehet el rossz szervezés miatt. Az új Opel Vivaro új szintre emeli az utaskényelmet, a komfortot és a tárolást.

Enlarge

A vezető környezete

Magasan elhelyezett, műszerfalra szerelt sebességváltó, állítható dőlésszögű és távolságú kormánykerék infotainment távvezérlőkkel, hat irányban állítható ülés kartámasszal és deréktámasszal, valamint jól áttekinthető műszerek – mindezek segítségével a vezető kényelmesen ura lehet a járműnek.


Enlarge

Tágas tárolóhely a fülkében

A kilenc nyitott és zárt tárolóhely a műszerfalon, az optimálisan elhelyezett pohártartók, a több mint 24 literes műszerfali tárolókapacitás, valamint az 54 literes tárolóhely az opcionális irodai üléspad alatt azt jelenti, hogy mindennek jut hely, amire szükség lehet a munkavégzéshez.


Enlarge

Üzleti sikerekre felszerelve.

A könnyen kivehető, függőleges helyzetben stabilan rögzíthető jegyzettábla a vezető keze ügyében tartja a fontos papírokat, így nem kell időt vesztegetni a keresgélésükre. A mobil iroda jellemzői:

 

  • A lehajtható középső részű irodai üléspad kivehető jegyzettáblát, és táblagép vagy laptop tárolására alkalmas rekeszt rejt.
  • Okostelefon-tartó a műszerfal tetején.
  • Táblagéptartó a műszerfal felső részén.

 

Extra hatékonyságot biztosít a kulcs nélküli Open & Start rendszer és az ajtók egyenkénti zárhatósága.


Enlarge

Első osztályú infotainment

Továbbfejlesztett infotainment rendszerek egész sorából választhat. Az egy DIN-es R16 BT USB és a dupla DIN-es CD18 BT USB a Bluetooth® kapcsolat útján zeneadatfolyam-lejátszásra és telefonkihangosításra is alkalmas, a műszerfali USB aljzat és a külső USB pedig lehetővé teszik a hordozható készülékek csatlakoztatását.

 

A Navi 50 hétcolos, színes érintőképernyővel és nyugat- vagy kelet-európai térképlefedettséggel egészíti ki ezeket. A csatlakoztatott okostelefonok ingyenes 'AHA' alkalmazása az érintőképernyőn keresztül biztosítja a hozzáférést a közösségi oldalakhoz, pl. a Facebookhoz vagy a Twitterhez, és az internetes rádiócsatornákhoz. Az iPhone készülékekhez Siri hangfelismerés is elérhető. A csúcsmodern Navi 80 IntelliLink további funkciókat kínál, többek között háromdimenziós madártávlati nézetet, továbbfejlesztett hangvezérlést és Bluetooth® zeneadatfolyam-lejátszást. A kijelző a tolatókamera képernyőjeként is működik.


Enlarge

Több kényelem. Kevesebb stressz.

Az Opel Vivaro kizárólag vezetőfülkébe rendelhető belső klímaopciói közé tartozik a manuális légkondicionáló és az elektronikus klímavezérlés (ECC).

 

A tolatókamerával láthatja, hogy merre tart, és gondtalanná válik a manőverezés. A kép a navigációs rendszer érintőképernyőjén jelenik meg, dinamikus segédvonalakkal együtt, vagy a belső visszapillantó tükrön, statikus segédvonalakkal együtt.