Opel Movano – Formatervezés és változatok

Tesztvezetés

Egy tesztvezetés többet mond ezer képnél. Kattintson ide, és próbálja ki, milyen a valóságban.

Kérjen időpontot tesztvezetésre

Hasznos linkek

A sokoldalú személyszállítók.

Háromfél hossz, kétféle magasság és teljes mértékben rugalmas konfigurálhatóság. A 6-16 utas szállítására alkalmas Opel Movano Kombi és Busz az Ön szolgálatába állítja a jellegzetes, modern formatervezést.

Jó megjelenésű hatékonyság.

Minden Movano jól néz ki, de a Kombi és Busz változatot nagy, sötétített oldalsó ablakai még stílusosabbá teszik. A széles kiállás, a hangsúlyos sárvédőívek és általános eleganciája révén üzleties megjelenést kap. A szélesen nyíló ajtók megkönnyítik a beszállást. Bent ugyanez a helyzet. Maximális tér, amely az Ön igényeinek megfelelően lehet luxust sugárzó vagy pragmatikus. Átalakítása rendkívül egyszerű. Kényelmesen szállítható vele a nagycsalád, szállodai vendégek, sport- vagy projektcsapatok – a Movano praktikusan elegáns és jellegzetes kialakítású.


Enlarge

Kombi

Néha a személyszállítás kap kiemelt szerepet, néha a rakodótér. Legtöbbször azonban mindkettő. Könnyedén átalakítható utasterével és rakterével az Opel Movano

Kombi ideális megoldást nyújt. Hat és kilenc üléses verziója is kapható, kétféle hosszváltozatban és kétféle tetőmagassággal – igazán sokoldalú munkatárs.


Enlarge

Busz

Az Opel Movano Busz tágas elhelyezést biztosít 16 vagy 17 személynek. Az utastér optimálisan elérhető, kényelmes elrendezésben tartalmaz eltolt kettős üléseket az utasfolyosó egyik oldalán, és egyes üléseket a másik oldalán. A teljesen kárpitozott belső tér, a magasra szerelt csomagtartók, az utastér-világítás és a külön rendelhető szabályozható szellőzőnyílások célja, hogy még a hosszabb utakat is élvezetesebbé tegyék. A szélesre nyíló oldalajtó alapfelszereltségként elektronikusan üzemeltethető fellépővel könnyíti meg az utasok beszállását, ami az opcionális elektromos működtetésű tolóajtóval még tovább fokozható.