Előző
  • OPEL HASZONGÉPJÁRMŰVEK, SPECIÁLIS JÁRMŰVEK ÉS EGYEBEK

    Logisztika, fuvarozás, terjesztés? Opel haszongépjármű-kínálatunkban mindent megtalál a furgonoktól a duplakabinos és fülkés alvázas modelleken keresztül egészen a gyárilag vagy megbízható beszállítóknál speciálisan átalakított járművekig. Tehát: biztosan van olyan Opel furgonunk, amely tökéletesen megfelel az Ön üzleti igényeinek, valamint olyan haszongépjármű-szakértelmünk és tartozékunk, amelyek jóvoltából furgonja pontosan azt teszi, amit Ön szeretne, azaz szállítson!

  • #A MINDENNAPOK HŐSEI. OPEL HASZONGÉPJÁRMŰVEK.

    Nézze meg ezt a trükkös labdacsatát! Az F2 Freestylers megvillogtatja fantasztikus képességeit. Az Opel haszongépjárművek segítségével lenyűgözik Hummelst, Aubameyangot, Schmelzert, Weiglt és Piszczeket.

    Nézze meg a videót most!
Következő

Átalakított járművek

Keressen vállalkozása igényeinek megfelelő, kiváló ár-érték arányú haszongépjárműveket vagy flottamegoldásokat, gyári-, vagy harmadik félnél átalakított járművek széles választékával.

További részletek

Haszonjármű készlet

Nézzen körül a készleten lévő haszonjárművek között, szűrje keresési paramétereit igénye szerint.

További részletek

Szerviz

Tudjon meg többet a garanciákról, a segítségnyújtási és karbantartási szolgáltatásokról, illetve tekintse meg Opel haszongépjárműveinek kézikönyveit.

További részletek

Tartozékok

Fedezze fel az eredeti Opel alkatrészeket, keréktárcsákat, abroncsokat és idénytermékeket.

További részletek
Előző Következő
Előző Következő
Előző Következő