Előző
 • OPEL HASZONGÉPJÁRMŰVEK, SPECIÁLIS JÁRMŰVEK ÉS EGYEBEK

  Logisztika, fuvarozás, terjesztés? Opel haszongépjármű-kínálatunkban mindent megtalál a furgonoktól a duplakabinos és fülkés alvázas modelleken keresztül egészen a gyárilag vagy megbízható beszállítóknál speciálisan átalakított járművekig. Tehát: biztosan van olyan Opel furgonunk, amely tökéletesen megfelel az Ön üzleti igényeinek, valamint olyan haszongépjármű-szakértelmünk és tartozékunk, amelyek jóvoltából furgonja pontosan azt teszi, amit Ön szeretne, azaz szállítson!

 • #A MINDENNAPOK HŐSEI. OPEL HASZONGÉPJÁRMŰVEK.

  Nézze meg ezt a trükkös labdacsatát! Az F2 Freestylers megvillogtatja fantasztikus képességeit. Az Opel haszongépjárművek segítségével lenyűgözik Hummelst, Aubameyangot, Schmelzert, Weiglt és Piszczeket.

  Nézze meg a videót most!
Következő

Átalakított járművek

Keressen vállalkozása igényeinek megfelelő, kiváló ár-érték arányú haszongépjárműveket vagy flottamegoldásokat, gyári-, vagy harmadik félnél átalakított járművek széles választékával.

További részletek

Haszonjármű készlet

Nézzen körül a készleten lévő haszonjárművek között, szűrje keresési paramétereit igénye szerint.

További részletek

Szerviz

Tudjon meg többet a garanciákról, a segítségnyújtási és karbantartási szolgáltatásokról, illetve tekintse meg Opel haszongépjárműveinek kézikönyveit.

További részletek

Tartozékok

Fedezze fel az eredeti Opel alkatrészeket, keréktárcsákat, abroncsokat és idénytermékeket.

További részletek
Előző Következő
Előző Következő
Előző
 • COMBO

  Akár egytonnás teherbírás, 5,4 m3 raktér, kétféle hosszúság és kétféle magasság teszi az Opel Combót kategóriájában vezető üzleti partnerré.

  Konfigurálás
Következő
Előző Következő