Opel vans and more - Purpose built Vehicles

Opel tanúsítvánnyal rendelkező speciális járművek – Program

Ha többet szeretne tudni az „Opel által tanúsított speciális járművek” programról, keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét.

EGYEDI GÉPJÁRMŰVEK.

Mindig lesz olyan szűk piaci rés, amely még az Opel széles gyári kínálatából sem tölthető be. Az ilyen egyedi igényekre kialakítottunk egy megbízható specialistákból álló hálózatot. Így biztos lehet benne, hogy ellenőriztük a minőséget, és hogy az alapjárműre mindig érvényes lesz az Opel garanciája.

Enlarge

Az Opel tanúsítvánnyal látott el számos minősített partner által kínált speciális kialakítású karosszériát Európa-szerte. Keressen akár hűtőkocsit, akár mozgássérültek szállítására alkalmas járművet, mentőautót, autó- vagy lószállítót, speciális kialakítású dobozos furgont, polcos kialakítású furgont szerszámok és felszerelések biztonságos szállításához vagy bármilyen más kishaszongépjárművet, az Opel mindig ajánl megfelelő partnert Önnek.


Enlarge

Opel által tanúsított külső átalakítású haszongépjármű vásárlásakor biztos lehet benne, hogy a jármű kiállta a speciális járművekért felelős mérnöki csapat szigorú vizsgálatait, és megfelel a minőségi szabványok, a garancia és az értékesítés utáni szolgáltatások világosan megfogalmazott szabályainak, ide értve a termékfelelősséget. Ráadásul az alapmodellhez járó garancia nem veszti érvényét a tanúsítvánnyal ellátott speciális kialakítású járműveknél.