AZ ÚJ ZAFIRA LIFE.

Bemutatjuk az új Zafira Life modellt. Szállítson biztonságosan akár 9 személyt teljes kényelemben, okos technikával a keze ügyében.

ARRA TERVEZTÉK, HOGY MEGKÖNNYÍTSE AZ ÉLETET.

A beszállást megkönnyítő automata tolóajtók, a rugalmas üléskonfigurációk, például a konferencia elrendezés lehajtható asztallal igazi társasági élménnyé teszik az utazást a második és harmadik üléssorban.

HELYEZZE MAGÁT KÉNYELEMBE.

Az új Zafira Life tökéletesen illik az Ön életstílusához. Kapcsolja rá okostelefonját a központi érintőképernyőre Android Auto™¹ vagy Apple CarPlay™¹ rendszerrel, és élvezze a kilátást a lenyűgöző panorámatetőn keresztül.

Close

Pakolja be a holmiját könnyedén akár a csomagtérajtó nyitható ablakán keresztül, és alakítsa ki az Önnek megfelelő hőmérsékletet az utastérben a kétzónás klímaszabályozással. Az okos fényszóró és az adaptív sebességtartó még pihentetőbbé teszik a vezetési élményt.

 

¹A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, amely az USA-ban és más országokban van bejegyezve. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye.

Close

Az új Zafira Life három különböző hosszváltozatban kapható, így akár 9 felnőtt is kényelembe helyezheti magát a prémium ülésekben. Elöl a vezető és utasa a valódi luxus élményét tapasztalhatja meg a pihentető masszázsülésekkel.

Close

A Zafira Life azoknak készült, akik többet akarnak. Hű társ a kalandos életstílusban, hiszen könnyedén és rugalmasan elvégez minden feladatot.