AZ ÚJ VIVARO.

Bemutatjuk az új Vivarót, melyet arra terveztünk, hogy fellendítse az Ön vállalkozását. Ha német biztonságra és hatékonyságra, továbbá egy kimagaslóan megbízható és sokoldalú furgonra vágyik, ne keressen tovább.

HOZZON KI TÖBBET A TÉRBŐL!

Élvezze a kivételes rugalmasságot olyan funkciókkal, mint a FlexCargo rakodónyílás, az automata tolóajtók, a 4 m-es¹ maximális rakodási hossz és az akár 1400 kg-os² teherbírás.

AZ ÖN MOBIL IRODÁJA.

Ha menet közben is bevethető irodára van szüksége, az új Vivaro a tökéletes társ: állítható irodai asztal, navigáció hétcolos érintőképernyővel, hangszigetelés és fűthető ergonomikus ülések - csak néhány az új Vivaro képességei közül.

Close

2019 májusától még nagyobb biztonságot és még több okosautó-szolgáltatást kínál Önnek menet közben az új Opel Connect szolgáltatás.

Close

Ha nincs szabad keze, nyissa ki a csomagteret érintés nélkül. A kulcs nélküli nyitás és indítás még egyszerűbbé teszi a dolgot; lenyűgöző 6,6 m3(1)-es maximális rakterével pedig az új Vivaro az Ön összes igényére nyújt megoldást.

 

¹4 m-es maximális rakodóhossz és 6,6 m³-es raktér a hosszú tengelytávú Vivaro modell esetében, külön rendelhető FlexCargo funkcióval.
²A standard teherbírás 1000 kg, a maximum 1400 kg-os teherbírás külön rendelhető.

Close

A kiváló specifikációkkal rendelkező új Vivaro kivételes ár-érték arányt kínál, melynek középpontjában az okos formatervezés áll – hogy Ön bárhová magával vihesse az irodáját.