COMBO LIFE. A TÉNYEK MELLETTE SZÓLNAK.

Akár hét üléssel¹, számtalan tárolási megoldással és fejlett vezetéstámogató rendszerekkel az új Combo Life tökéletesen beleillik az Ön mindennapi életébe.

 

¹Külön rendelhető

OKOS TECHNIKÁK.

A Combo Life modellben kéz a kézben jár a kifinomultság és a praktikum olyan kategóriaelső innovációkkal, mint a fűthető kormánykerék¹, a nyolc colos érintőképernyő¹ és az automatikus vészfékezés².

HATALMAS TEREK BÁRMILYEN CÉLRA.

Az egész családot szállítania kell a csomagokkal együtt? Akár 2693 literes csomagterével¹ és rugalmas üléselrendezésével a Combo Life tökéletes választás.

Close

¹ Akár 2693 liter a Combo Life hosszú tengelytávú változatánál. Akár 2126 liter a standard Combo Life esetében. Tetőig megrakodva, lehajtott hátsó üléstámlákkal, ISO 3832-nek megfelelően.

Close

¹ Külön rendelhető.
² Automatikusan működik 5-85 km/h sebességtartományban. 0-30 km/h között az ütközéskori becsapódási sebesség csökkentését célzó lassulás mértéke 0,9 g. 30-85 km/h sebességtartományban a rendszer legfeljebb 22 km/h-val csökkenti a sebességet. Ezen a küszöbön felül a vezetőnek kell fékeznie a sebesség további csökkentéséhez. Az automatikus vészfékező rendszer működési sebességtartománya az érzékelt akadálytól függ (mozgó célpont: 5-85 km/h; fix célpont: 5-80 km/h; gyalogos: 5-60 km/h). Az Opel vezetőtámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a vezető feladata marad.