Opel, Combo, Exterior, Side View

A TÉNYEK A COMBO MELLETT SZÓLNAK.

A rendkívül sokoldalú, akár 4,4m3 rakterű1, hatékony motorokkal és okos biztonsági technikákkal felszerelt új Combo az a megbízható üzleti partner, amelyre várt.

1Akár 3,8m3-es raktér a Combóban, vagy 4,4m3-es raktér a hosszú tengelytávú Combo XL-ben.

Opel, Combo, Rear View, Cargo Space

SOKOLDALÚSÁG A LEGKEMÉNYEBB MUNKÁKHOZ IS.

Soha nem volt könnyebb a rakomány szállítása – akár 1000 kg1-os megnövelt terhelhetőséggel1, a hosszú tárgyakhoz3 csapóajtós válaszfallal2 és tolóajtókkal2 minden feladat egyszerűbb.

Opel, Combo, Interior

INNOVATÍV BELTÉR.

A Combo modern belső terében akár 15 tárolórekesz és nyolccolos érintőképernyő1 is található, magas üléspozíciója révén pedig Ön uralni tudja az utat.

1Külön rendelhető

Opel, Combo, Exterior, Automatic Emergency Braking

KOMOLYAN BIZTONSÁGOS.

A Combo modern vezetőfülkéjében akár 18 okos vezetéstámogató és biztonsági rendszer található, többek között automatikus vészfékezés1, sebességtartó2 és fáradtságjelző.

Close

1Alapfelszereltség a Dynamic esetében, a többi változatnál külön rendelhető. Automatikusan működik 5 km/h felett és 85 km/h alatt. 0-30 km/h között az ütközéskori becsapódási sebesség csökkentését célzó lassulás mértéke 0,9 g. 30-85 km/h sebességtartományban a rendszer legfeljebb 22 km/h-val csökkenti a sebességet. Ezen a küszöbön felül a vezetőnek kell fékeznie a sebesség további csökkentéséhez.
2Külön rendelhető

Close

1A maximális terhelhetőség 1000 kg a Combo, és 950 kg a hosszú tengelytávú Combo XL esetén.
2Külön rendelhető
3A raktérhossz akár 3100 mm-es a Combo, és 3400 mm-es a hosszú tengelytávú Combo XL esetén.