Opel LPG – Technology & Safety
Opel ecoFLEX

ecoFLEX technológia

Egy zöldebb világért: az ecoFLEX az Opel innovatív környezetbarát technológiájának a része.

Fedezzen fel zöldebb hagyományos motorokat

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG.

Mivel az üzemanyagárak állandóan ingadoznak, és egyre növekszik a társadalom környezettudatossága, LPG modelljeinkkel vonzó alternatívákat kínálunk a költségtudatos és környezettudatos vezetőknek. Az újabb technológiák és a teljes körű biztonság alapvető értékei ezeknek a gyárilag kialakított járműveknek.

LPG gomb Enlarge

Minőség a javából

A cseppfolyós gáz szénhidrogének keveréke, főleg propánból és butánból áll. Viszonylag alacsony nyomáson, körülbelül 5-10 baron válik cseppfolyóssá, és folyékony formában tárolható az LPG tartályban. Ez jelentős előnyökkel jár, mivel folyékony halmazállapotban 260-szor kevesebb helyet foglal, mint gáz formában. Ez lehetővé teszi viszonylag nagy mennyiségű energia kis helyen történő tárolását a járműben. Az eredeti felszerelést gyártónak és a gyártói garanciának köszönhetően kiváló minőséget tudunk biztosítani. Ebből kifolyólag egy LPG motor megvásárlása komoly előnyökkel jár az Ön számára. A motor a gázzal történő üzemeltetés speciális követelményeihez van igazítva. A speciális szelepek és betétek azt a tartósságot és minőséget biztosítják, amit az Opeltől műszakilag elvárhatunk.


Gyárilag kialakított LPG Enlarge

Garantált biztonság

Egy teljes mértékben gondtalan utazást biztosító LPG koncepciót kínálunk a magas színvonalú, átfogó vizsgálatokból és töréstesztekből álló eljárásoknak köszönhetően. Ennek eredményeként az Opel LPG rendszere az autó ütközés ellen teljes mértékben védett részeibe van beépítve, és optimálisan van integrálva a jármű biztonsági szerkezetébe. A robusztus tartályokat úgy alakították ki, hogy illeszkedjenek a pótkerék mélyedésébe; a Zafira kivételével a tartályok a padló alatt találhatók. Természetesen könnyedén behajthat mélygarázsokba is. Így az Opeltől megszokott csúcsminőségű, modern technológiával felszerelten kapja meg LPG autóját - ideértve a tartósságot, a gyártói garanciát és a maximális biztonságot. A gyárilag kialakított Opel LPG modellek hosszú élettartamú motorokat kínálnak az edzett szelepeknek és szelepüléseknek köszönhetően.