Opel LPG - Sustainability & Efficiency
Opel ecoFLEX

ecoFLEX technológia

Egy zöldebb világért: az ecoFLEX az Opel innovatív környezetbarát technológiájának része.

Fedezzen fel zöldebb hagyományos motorokat

FENNTARTHATÓSÁG ÉS HATÉKONYSÁG.

LPG meghajtású járműveink előnyösek a környezet számára, és személyesen az Ön számára is. Az alacsonyabb CO2-kibocsátás azt jelenti, hogy Ön több értéket kap. Ezen modellek vezetése közben nem csak a biztonságos és tiszta technológia okoz örömet, de a költséghatékonyság is.

Opel LPG – CO2 Savings
CO2 megtakarítás

A környezetért

LPG járműveink legújabb generációjánál jelentősen optimalizáltuk a motor és az LPG egység szoftverét, így a két elem hatékonyabban kommunikál egymással. A motor könnyedén tud váltani az LPG és a benzines üzemmód között, és alkalmazkodni a használt üzemanyag típusához. Ez azt jelenti, hogy a motor hatékonyabban működik. Az LPG üzemmód CO2-kibocsátása akár 15 százalékkal alacsonyabb a hagyományos benzinmotoros változatokénál. Akár 80 százalékkal kevesebb nitrogén-oxidot (NOx) bocsát ki, mint a dízelmotorok, gyakorlatilag nem bocsát ki részecskéket, és egyáltalán nem termel a finom porért felelős koromanyagokat. LPG járműveink vezetése közben eggyel kevesebb dolog miatt kell aggódnia.


Opel LPG – Range comparison
Hatótávolság összehasonlítása

Vezessen olcsóbban - Élvezze tovább

Az ecoFLEX LPG modellek gyártásával vonzó alternatívát kínálunk a költségtudatos autózáshoz. Az LPG a legszélesebb körben elérhető alternatív üzemanyag a világon. 2011-ben a töltőállomások száma Európában már 36 000 fölött volt. Az LPG- és a benzintartály együttesen 1200 és 1700 km közötti, az LPG üzemmód pedig modelltől függően 400 és 650 km közötti vezetési távot tesz lehetővé. LPG üzemanyaggal az üzemanyagköltség akár 40 százalékkal is csökkenthető európai adatok alapján.