Contents inside this Tab Collection are only authorable inside of this page.

The 'Tab' component contains necessary configuration for each tab on this page, you must add this component first for a tab that you want available to a Tabbed Navigation component.

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID charging
Title TÖLTÉS
Pretext
Icon to Display

TÖLTÉS.

Függetlenül attól, hogy otthon vagy útközben tölti-e fel elektromos autóját, az Opel sokoldalú töltési lehetőségeivel rugalmas maradhat. A mindennapi távoknál és a hosszabb utakon is.
PRIVÁT TÖLTÉS.
Otthoni és munkahelyi töltési megoldások széles skáláját kínáljuk.
 
TOVÁBBI RÉSZLETEK

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID car-management
Title AUTÓKEZELÉS
Pretext
Icon to Display

AUTÓKEZELÉS.

Hozza ki a legtöbbet elektromos autójából vezetés közben, illetve akkor is, amikor távol van tőle. Az e-mobilitási coaching vezetési tippeket ad Önnek, hogy miként növelheti autója hatótávját menet közben. A távoli elérésnek köszönhetően mindent ellenőrzése alatt tarthat, az akkumulátor töltésétől a belső hőmérsékletig. Mindezt az okostelefonján keresztül.
E-MOBILITÁSI COACHING.
Az e-mobilitási coaching nem csak azt mutatja meg Önnek valós időben, miként maximalizálhatja a hatótávot és takaríthat meg pénzt, de azt is megmutatja, hogyan teljesít más felhasználókhoz képest.
 
TOVÁBBI RÉSZLETEK
TÁVOLI ELÉRÉS FUNKCIÓK.
Szeretné módosítani akkumulátora töltési ütemezését, vagy előre felfűteni/lehűteni autóját? Csak vegye elő okostelefonját!
 
TOVÁBBI RÉSZLETEK

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID inspections-guarantee
Title ÁTVIZSGÁLÁSOK ÉS GARANCIA
Pretext
Icon to Display

ÁTVIZSGÁLÁSOK ÉS GARANCIA.

Az Opel FlexCare egy kényelmes, mindent magában foglaló program az Ön nyugalmáért. Országúti segítségnyújtást, kiterjesztett garanciát és szervizelést is tartalmazó csomagokat kínálunk, amelyek az Ön egyedi igényeinek és elektromos járműve sajátosságainak megfelelően vannak kialakítva.
ELEKTROMOS AUTÓK SZERVIZELÉSE.
Jó hír: az elektromos járművekben kevesebb mozgó motoralkatrész van, mint a belsőégésű motorral rendelkezőkben, ami alacsonyabb szervizelési költséget is jelent. Az Opel FlexCare szervizcsomagok szakszerű, elektromos járművekre szabott és kivételes ár-érték arányú gondoskodást kínálnak.
 
AKKUMULÁTOR-GARANCIA.
Minden elektromos járművünkhöz 8 éves vagy 160 000 km-es akkumulátor-garancia jár, biztosítva, hogy eredeti töltési kapacitásának legalább 70%-át még ennyi idő vagy megtett távolság után is megtartsa. Akkumulátorkapacitási tanúsítványt is adunk, amely igazolja járműve akkumulátorának töltési kapacitását és megkönnyíti a jármű későbbi eladását.
 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID customer-support
Title ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Pretext
Icon to Display

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT.

Az Opel telefonos ügyfélszolgálat és az országúti segítségnyújtás szolgáltatások az elektromos autók tulajdonosainak is ugyanolyan nyugalmat biztosítanak, amilyet az Opel-tulajdonosok korábban is élvezhettek. Bárhová is utazzon Európában elektromos járművével, nyugodt lehet, mi mindig a rendelkezésére állunk.
ELEKTROMOS AUTÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT.
Az Opel külön telefonos ügyfélszolgálatot tart fenn akkumulátoros (BEV) és plug-in hibrid (PHEV) elektromos járművek tulajdonosai részére. Speciálisan képzett személyzet nyújt műszaki támogatást és tanácsadást a töltőállomásokkal, a szervizeléssel és a karbantartással kapcsolatban.
 
24/7 ORSZÁGÚTI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS.
Az országúti segítségnyújtás a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető a legtöbb európai országban (a részt vevő országok listáját itt találja.) A szolgáltatás magában foglalja a PSA-csoport töltőpontokkal rendelkező kereskedéseinek azonosítását, illetve műszaki meghibásodás esetén a jármű elvontatását (kizárólag egy hivatalos márkakereskedésbe).