STRESSZMENTES TÖLTÉS OTTHON VAGY A MUNKAHELYEN.

Az emberek átlagosan mindössze napi 60 kilométert autóznak. Ehhez a távolsághoz egy éjszaka alatt kellően feltöltheti akkumulátorát hagyományos otthoni csatlakozóaljzatról is (2,3 kW). Szeretné akár háromszor gyorsabban feltölteni autóját? Szereltessen fel váltakozó áramú otthoni töltőállomást (AC fali töltő, külön rendelhető). A legmodernebb AC fali töltők modellek energiamérővel is fel vannak szerelve, így Ön az otthoni töltés közben is követheti az energiafogyasztást.

 

Otthoni töltés AC fali töltővel.

 

Az AC fali töltők felszerelhetőek az otthonába vagy a munkahelyére, különálló épületekbe vagy lakótömbökbe, amennyiben engedélyt kap rá. Az európai irányelv szerint Önnek joga van felszerelni saját töltőt, így a helyi engedélyeztetés aránylag egyszerű.

 

Helyi Opel márkakereskedője javasolni fog egy Önnek leginkább megfelelő töltési csomagot az Ön járműhasználatának mértékétől, az akkumulátor típusától és a járműve hatótávjától függően. Márkakereskedője egy felmérési szolgáltatást is javasolni fog, amely az Ön által választott helyszínen ellenőrzi a lehetőségeket, a vonatkozó összes elektromos szerelési előírásnak megfelelően.

 

Tippünk: ha nem biztos benne, hogy megéri-e Önnek hosszú távon egy fali töltő, az univerzális töltőkábel jobb választás lehet. Nagyobb áramerősséget tesz lehetővé és bárhol működik: hagyományos csatlakozóaljzatról, otthon vagy a munkahelyen, illetve a nyilvános töltők aljzatairól is.