Skip To Content
Jellemzők

Ez a Mokka

Letisztult vezetési élmény

Formaterv

Hódító megjelenés
Az új Mokka atletikus, dinamikus megjelenése jóval túlmutat a letisztult, progresszív formatervezésű merész megjelenésen. Egy teljesen új német mérnöki filozófia kifejeződése, az Opel ámulatba ejtő jövőjének magabiztos víziója. 
Válassza a GS változatot, és emelje egy sportos dimenzióba Mokkája megjelenését egyedi, lenyűgöző vizuális elemekkel.
Ünnep a szemnek
A Mokka karosszériájának izgalmas vonalai még csak a kezdetét jelentik a német formatervezés új világába tett utazásnak. A belső kialakítás az arányok, a fény, a tér és a technológia harmóniáján keresztül biztosítják a valóban figyelemre méltó vezetési élményt. 
Ragyogó részletek
A Mokka minden szögből izgalmas. Minden vonalat és jellemzőt az ultravékony IntelliLux LED® hátsó lámpákig bezárólag úgy alkottunk meg, hogy ötvözzük a dinamikus formát és a korszakalkotó funkciót. 
Lehengerlő megjelenés
A Mokka olyan hangulattal és jelenlétettel bír, hogy azonnal érzékelhető: különleges és semmihez nem hasonlítható az utakon. Ugorjon szintet a sportosságban a bátor és látványos egyedi könnyűfém keréktárcsák választékával 16, 17 vagy 18 colos méretben és feltűnő színekben. 
Tető és motorháztető opciók
Fejezze ki magát stílusosan. Fedezze fel az exkluzív dizájn elemeket és a sokszínű testreszabási lehetőségeket, melyekkel még egyedibbé teheti Mokkája megjelenését. Itt megtalálja többek között a választható, vizuálisan dinamikus tető és motorháztető színek kínálatát. 
Gyönyörű keretben
A Mokka összetéveszthetetlenül eredeti vizuális identitását tükrözi a karosszériája, amely a letisztult formát merész funkcióval ötvözi. A formatervezés céltudatos és tökéletesen arányos, az elülső Opel Vizortól kezdve egészen a 'lebegő tetőig', amely egyetlen letisztult ívben keretezi az oldalsó ablakokat. 

Tegye Mokkáját olyan világossá és élettel telivé kívülről, amennyire csak meri

Biztonság és innovációk

LED® mátrix fényszórók
Az adaptív vakításmentes IntelliLux LED® Mátrix fényszórók kiváló kilátást biztosítanak minden helyzetben, lehetővé téve, hogy Ön anélkül élvezhesse az erős távolsági fényszórók kényelmét és teljesítményét, hogy másokat elvakítana. 
Adaptív sebességtartó
Az adaptív sebességtartó1, 2 azt jelenti, hogy Önnek nem kell kompromisszumot kötnie a biztonságot illetően a kényelmes, nyugodt autózáshoz. Automatikusan gyorsít és fékez, és mindig állandó távolságot tart az Ön előtt haladó járműtől. 

1 Külön rendelhető. 30–180 km/h közötti sebességnél aktiválható.

2 Az Opel vezetéstámogató rendszereinek célja a vezető támogatása a rendszerben rejlő korlátok figyelembevételével. A vezetés továbbra is a járművezető felelőssége marad.

Automatikus vészfékezés
A teljeskörű vezetéstámogató rendszerek révén Ön mindig biztonságban lehet. A Mokka automatikus vészfékező rendszere figyeli az utat a jármű előtt, és segít elkerülni az ütközést más járművekkel vagy gyalogosokkal, vagy segít csökkenteni az ütközés során fellépő károkat. 
30 km/h alatti sebességnél, ahol a legtöbb ütközés történik, a Mokka automatikus vészfékezése teljesen megállítja a járművet. Magasabb sebességnél a rendszer akár 50 km/h-val is lelassítja a járművet, ezzel jelentősen csökkentve az ütközés hatását.
Teljesen digitális vezetőtér

A Mokka kifinomultsága és egyszerűsége kristálytisztán tükröződik az Opel letisztult műszerfalán. Az áramvonalas, testre szabható 12 colos Pure Panel1 műszerfal minden szükséges információt biztosít Önnek - rendetlenség vagy zavaró tényezők nélkül. A vizuálisan zavaró elemeket megszüntettük, csak a zökkenőmentes digitális vezérlés maradt.

 

1 A 12 colos kivitel külön rendelhető.

 
180 fokos tolatókamera

A panorámakamera1 180 fokos valósághű hátsó nézetet nyújt, amely érzékeli és kiemeli a közeli tárgyakat és az oldalirányból érkező forgalmat is kijelzi - ez különösen hasznos forgalomban való tolatáskor.

 

1 Külön rendelhető.

 
Parkolóasszisztens

A tökéletes parkoláshoz. A Mokka fejlett parkolóasszisztense1 átveszi a kormánykereket. A rendszer segít parkolóhelyet találni, jelzi, hogy elég nagy-e a hely, és vissza is irányítja a járművet az útra.

 

1 Külön rendelhető.

 

Prémium kényelem

Luxus felsőfokon
A Mokka minden utazást még érdekesebbé és még pihentetőbbé tesz különleges támaszt nyújtó üléseivel és masszázsfunkciójú vezetőülésével. Utazzon kényelmesen, érkezzen stílusosan. 
Fűthető kormánykerék
Hideg napokon kevés dolog kellemesebb egy meleg ülésnél. Válasszon a Mokka első üléseinek három fűtési fokozata közül, és élvezze az elektromosan fűthető kormánykerék kényelmét is. 
Sokoldalúság
A Mokka tágas utastere és ötletes funkciói segítségével Ön mindig készen áll, bárhová is vezessen az útja - legyen az alaposan megrakodva vagy az egész családdal és csomagjaikkal. 
A hátsó ülések 60:40 arányban lehajthatók, így jelentősen megnövelhető a csomagtér és rugalmas pakolás opciók alakíthatók ki.

Okosautó-funkciók

Navigáció
Az Opel csúcstechnikájú érintőképernyős navigációs rendszerei a legjobb útvonalra irányítják, valós idejű közlekedési információkkal. Válasszon az élő navigációval érkező, 10 colos kijelzőjű Multimedia Navi Pro1 és a 7 colos kijelzőjű Multimedia Navi1 között. 

1 Külön rendelhető.

2 Az élő navigáció szolgáltatás tartalma: online közlekedési információk, üzemanyagárak, parkolási információk, online POI keresés, töltőállomások online POI keresése, időjárási és útbiztonsági riasztások. A rendszer indulása 2021-ben várható.

Infotainment
A Mokka beltere tökéletes hely. Teljes Apple CarPlayTM1, 3 és Android AutoTM2, 3 kompatibilitást, Bluetooth® adatfolyam lejátszást4, több USB csatlakozót és hatpontos hangrendszert kínál a menet közbeni elmélyült zenehallgatáshoz. 

1 Az Apple CarPlay™ és az Apple Siri™ az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve.

2 Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye.

3 A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Készüléked kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogass el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra,

4 A Bluetooth® a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett védjegye.

Vezeték nélküli telefontöltés
Hogy Mokka autója tágas és rendezett, digitálisan rendezett oázis maradjon, töltse fel kompatibilis eszközeit a beépített vezeték nélküli töltőről1. A beépített, gyors mozgást érzékelő biztonsági funkciók megakadályozzák, hogy az Ön eszköze vezeték nélküli töltés közben túlterhelés miatt károsodjon. 

1 Külön rendelhető. Amennyiben az adott telefon nem támogatja a vezeték nélküli töltést, a töltő használatához külön tartozékra lehet szükség. Az induktív töltés csak PMA- vagy Qi-kompatibilis okostelefonokkal működik.
OpelConnect szolgáltatások1
Legyen még nagyobb biztonságban és maradjon kapcsolatban menet közben okos szolgáltatásokkal. 
  • Nyugalom: vészhelyzeti hívás, műszaki hiba hívás
  • Kényelem: ajtók nyitása/zárása, a kürt megszólaltatása vagy a fényszórók felvillantása távoli eléréssel2.

 

1 Az OPELCONNECT szolgáltatások elérhetősége országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

2 E szolgáltatások indulása 2021 elején várható.

Menetdinamika

Motor
A Mokka az Opel letisztult új formanyelvének bátor megtestesülése. De nem csak beszél róla - sokkal többet tesz annál. A Mokka a tettekről szól, nem a szavakról. Mindez nagy hatékonyságú erőátviteli rendszerek segítségével és a kivételes kezelhetőség útján valósul meg. 
Az Opel dinamikus közvetlen befecskendezésű 1.2 Turbo benzinmotorja akár 130 LE teljesítményt nyújt, míg a fejlett 1,5 literes dízelmotor 110 LE teljesítményt. A kiváló üzemanyag-hatékonyság és csekély CO2-kibocsátás mindkét motornál magától értetődő.
Sebességváltók és vezetési módok
Fedezze fel a sebességváltó választékunkat és az Ön igényeinek és vezetési stílusának leginkább megfelelő teljesítménynövelő technológiákat. A Mokka hatfokozatú manuális és csúcstechnikájú nyolcfokozatú automata sebességváltó opciókkal kapható. 
Érezze az utat: a sportos sebességváltó fülekkel manuálisan vezérelheti a fokozatváltást szükség esetén - vagy ha olyan kedve támad. A Mokka a nyolcfokozatú automata sebességváltóval is még több lehetőséget kínál a vezetőknek. A vezetési mód gomb megnyomása megváltoztatja az autó teljesítményprofilját: a Sport gomb dinamizmust, az Eco változat maximális üzemanyag-hatékonyságot, a Normal gomb kiegyensúlyozott mindennapi autózást biztosít.
Teljesítmény-technológia
A Mokka gyönyörű arányai arról árulkodnak, hogy a készítői megértették: erősnek lenni önmagában nem elég. Pontosan tudni kell, mikor és hogyan használjuk a teljesítményt. Ez teljesen igaz a Mokkára is - okos funkciók és fejlett technológia alkalmazásával mindenki élvezheti a teljesítményt, miközben ura marad a helyzetnek. 

Opel+ tartozékok

Az Ön egyéni igényeinek kielégítésére  

Fejezze ki önmagát eredeti Opel+ tartozékokkal, és hozza ki a legtöbbet Mokkájából. Opeljéhez tervezve és tesztelve.
A kép eltérhet az értékesített terméktől.