Skip To Content
Áttekintés

Mokka-e

Már 13 610 000 Ft-tól Opel finanszírozással1
1  Fix kamatozással 14,43% THM-től. Az ajánlat 2023.12.31-ig vagy visszavonásig érvényes.

Testet ölt a formatervezés és a technológia bátor, eredeti víziója. Készen áll, hogy megtapasztaljon egy letisztult megközelítést, amely teljesen új szintre emeli a vezetést? Fedezze fel most a vadonatúj elektromos Mokka-e-t

Tűnjön ki a tömegből a Mokka-e modellel

Mokka-e AR - kiterjesztett valóság

Szeretné közelről is megismerni a Mokka-e modellt, és megnézni, hogyan illik az Ön környezetébe? A kiterjesztett valóság (augmented reality) szűrővel akár a kanapé kényelméből is felfedezheti a Mokka-e előremutató, figyelemfelkeltő kialakítását. Csak egy okostelefonra és egy kis képzelőerőre van szüksége. Használja az AR szűrőt, és helyezze a Mokkát az otthona vagy a kedvenc kávézója elé, sétálja körbe, és kérje meg egy barátját, hogy készítsen vele közös fényképet. Nézze meg most, és feltétlenül jelölje meg az @Opel címkét!

Válassza ki kedvenc színét

Merész új irány. Tisztán elektromos

A hosszú hatótáv magabiztossága
A következő generációs akkumulátortechnika biztosítja a szabadságot, hogy mindössze egyetlen töltéssel akár 322 km-es WLTP¹ szerinti távot is megtegyen.

¹ Mokka-e hatótáv Normál módban 322 km (felszereltségtől függően). Az említett hatótáv- és elektromos fogyasztási adatok a WLTP eljárás szerint mért előzetes értékek. Az EG típusjóváhagyás és a megfelelőségi tanúsítvány még nem áll rendelkezésre. Az előzetes értékek eltérhetnek a hivatalos végső típusjóváhagyási adatoktól. Ezek az adatok változhatnak a tényleges használati körülményektől és különböző tényezőktől függően, mint például: sebesség, a jármű utasterének fűtési kényelme, vezetési stílus és külső hőmérséklet. A töltési idő különösen a jármű fedélzetén lévő töltő teljesítményétől, a töltőkábeltől, valamint a használt töltőállomás típusától és teljesítményétől függ. További információért forduljon Opel márkakereskedőjéhez. További információt WLTP oldalunkon talál. 
Így maximalizálhatja a hatótávot
Kevesebb várakozás, több élmény
Töltse autóját gyorsan, tisztán és kényelmesen otthon vagy bármelyik nyilvános töltőállomáson. A Mokka-e akkuja mindössze 30 perc alatt* 0-ról 80%-ra tölthető, ami magabiztossá teszi Önt minden utazáskor.

*Elméleti érték, 322 km előzetes WLTP*** hatótáv alapján számítva. Egyenáramú villámtöltő oszlopnál (100 kW). Egyenértékű egy üres akkumulátor feltöltésével. A töltési idő a töltőállomás típusától és teljesítményétől, a külső hőmérséklettől és az akkumulátor hőmérsékletétől függően változhat. 
Tudjon meg többet a töltési lehetőségekről

Modellek

Elegance

 • 17” könnyűfém keréktárcsák
 • 180 fokos tolatókamera
 • Parkolóradar hátul
 • Kartámasz a középkonzolon

GS

 • 17” fényes fekete könnyűfém keréktárcsák
 • Kéttónusú fényezés, fekete és piros díszítőelemek
 • Sötétített hátsó és hátsó oldalsó ablakok
 • Alumínium sportpedálok

Ultimate

 • 18” könnyűfém keréktárcsák
 • Kulcs nélküli nyitás és indítás
 • Alcantara belső kárpitozás
 • Pure Panel digitális vezetőtér 12”+10” kijelzőkkel

Kategóriaelső jellemzők

Töltse fel autóját
A Mokka-e lelke a nagy teljesítményű 50 kWh-os lítium-ion akkumulátor. A 216 nagy energiasűrűségű cella kiváló folyadékhűtéses rendszere révén hosszú élettartamot és hosszú hatótávot biztosít, melyet továbbfejlesztett regeneratív fékezés növel.
Vezetéskor amint leveszi a lábát a gázpedálról, a regeneratív fékrendszer visszanyeri a kinetikus energiát fékezés közben, és ezt az energiát a hatótáv növelésére használja fel. A legmagasabb beállítással (B fokozat) a napi autózás nagy része a hagyományos fékek használata nélkül tehető meg, ezáltal csökkentve a kopási és az ehhez kapcsolódó karbantartási költségeket. 
Felvillanyozó teljesítmény
A 100%-ban elektromos erőátviteli rendszer akár álló helyzetből is képes a 260 Nm-es csúcsnyomaték azonnali leadására. A könnyű, 136 lóerős állandó mágneses szinkronmotor tökéletesen kiegyensúlyozott, és úgy van beállítva, hogy a szűk városi utcákkal és az autópályákkal is könnyedén megbirkózhasson. 
Erős, csendes típus
A Mokka-e úgy készült, hogy segítsen Önnek úrrá lennie a modern, hektikus világon. Letisztult, tágas és akusztikailag szigetelt utasterében Ön minden utazáskor feltöltődhet, és időt biztosíthat magának a gondolkodásra vagy a zene valódi átélésére. 
Vezessen a saját stílusában
A Mokka-e alkalmazkodik vezetési stílusához, Sport, Eco és Normal menetmódot kínálva: ezek mindegyike az adott stílushoz igazítja a jármű rendszereit, például a gázreakciót, a szervokormány működését és a hűtést. A Sport mód növeli a menetdinamikát, az Eco mód a hatékonyságot, a Normal mód pedig e kettő kiegyensúlyozott változatát kínálja. 
Mindig képben
A Mokka-e fejlett szenzorai és a járműadatokat ellenőrző rendszerek intuitív, egyetlen pillantással felmérhető áttekintést nyújtanak Önnek a vezetés körülményeiről és az energiafogyasztásról, Így Ön mindig ura lehet a helyzetnek. 

Opel szolgáltatások elektromos járművekhez

A töltési opcióktól a mobilitási szolgáltatásokig: az Opel szolgáltatások elektromos járművekhez nyugodt és gondtalan elektromos autózást biztosítanak

Szeretne még többet felfedezni?

Maradjunk kapcsolatban

Ha szeretne tájékozott maradni az új Mokka-e sokoldalú újításaival kapcsolatban és megismerné ajánlatainkat, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre

Elkötelezettségünk

Egy Opel elektromos vagy hibrid jármű tulajdonosaként Ön teljes nyugalmat élvezhet 9 kötelezettségvállalásunknak köszönhetően. 24/7 közúti segítségnyújtást és az egész élettartamra kiterjedő ingyenes szoftverfrissítéseket kínálunk, az akkurendszerre 8 év vagy 160 000 km garanciát, valamint barátságos szakembereket, akik minden kérdését megválaszolják. Gondoskodunk Önről.

Átfogó, kilenc pontos ígéretünk lényegre törő, szakszerű gondoskodást biztosít a jármű  minden aspektusára kiterjedően

1. 8 év vagy 160 000 km garancia az akkumulátorra

 

2. Opel Roadside Assistance

Vezessen nyugodtan a nap 24 órájában, a hét minden napján.

 

3. Opel FlexCare

A megfelelő csomagjaink magukban foglalják az összes karbantartást, kopóalkatrészt és speciális szolgáltatást.

 

4. Szakszerű töltési megoldások

Fali töltők és töltőkábelek teljes választéka.

 

5. OpelConnect

Okosautó-rendszerünkkel távoli eléréssel is hozzáférhet autójához.

 

6. Szoftverfrissítések az egész élettartamra

Így Önnek mindig a legjobb vezetési élményben lehet része.

 

7. Autó feltöltése 80%-ra

Minden szervizben történő átvizsgáláskor.

 

8. Online időpontfoglalás*

Foglaljon szervizidőpontot online, gyorsan és egyszerűen.

 

9. Tiszta autó minden szervizlátogatáskor*

* Ha elérhető az adott kereskedésben.

Ne várjon hónapokig!

Válasszon azonnal elérhető, raktárkészleten levő modelljeinkből!