Menetdinamika
Következő generációs motorok

Az Opel Astra következő generációját Németországban tervezték egy teljesen új platform köré, amely az agilitás, a vezethetőség és a kényelem jegyében készült. A motorháztető alá számos fejlett technikájú, turbófeltöltős hajtáslánc közül választhat. Mindegyik egyenletesen működik, megbízható, és rendkívül versenyképes üzemeltetési költségekkel és alacsony CO2-kibocsátással rendelkezik.

A választható változatok között 1.2-es benzinmotor vagy a nagy hatékonyságú 1.5-ös dízel szerepel, mindkettő akár 130 lóerős teljesítményszinttel és start/stop funkcióval rendelkezik.

 
Sebességváltók
Ismerkedjen meg az Astra dinamikus, mégis gazdaságos sebességváltóival. Mind a dízel-, mind a benzinmotorokhoz precízen kidolgozott hatfokozatú kézi sebességváltó vagy kivételesen sima és kifinomult nyolcfokozatú automata váltó választható. 
Menetmódok

Az új Opel Astra az utazáshoz, az útviszonyokhoz és a hangulathoz tökéletesen illeszkedő menetmódoknak1 köszönhetően mindig kiváló vezetési élményt nyújt. A NORMÁL MÓD mindig ideálisan kiegyensúlyozott hatótávot és teljesítményt biztosít, míg az ECO mód a hatékonyságot helyezi előtérbe. Természetesen, ha maximális élményre vágyik, csak nyomja meg a SPORT gombot, hogy minden utazás magával ragadó élményt nyújtson.

 

1 A menetmódok csak automata sebességváltóval érhetőek el.