Skip To Content
Áttekintés

Az Opel Astra a merész mérnöki munka legtisztább formája, amelyet a sports tourer változat innovatív rakodási jellemzői és egy fejlett, elektromos plug-in hibrid hajtáslánc tesznek teljessé

Alakítsa kedvére új Astra plug-in hibrid autóját

The shown product visualisation is only an example. Please note that some combinations may not be possible.

Több mindenből, amire szüksége van

Following area for sol only

Exclusive online offers

Válassza ki kedvenc színét

Autózzon elektromosan

Kiváló hatékonyság
Az új Opel Astra Sports Tourer plug-in hibrid egy alacsony súrlódású motort és egy nagy teljesítményű villanymotort kombinál a rendkívül üzemanyag-hatékony autózás érdekében. Hatékonysága a jelentősen alacsonyabb gépjárműadóra és a kibocsátásmentes vezetési zónákhoz való hozzáférésre is kiterjed. 
Így maximalizálhatja a hatótávot
Könnyen feltölthető
Az Opel gyorstöltési technológiája lehetővé teszi az új Opel Astra Sports Tourer plug-in hibrid számára, hogy gyorsan feltöltődjön az otthoni csatlakozóról vagy a nyilvános töltőpontokon. A töltés pedig rendkívül egyszerű. 
Tudjon meg többet a töltési lehetőségekről

Ellenőrizze új Opel Astra Sports Tourer plug-in hibrid autója napi elektromos hatótávját

Modellek

Ultimate

The very best of German design and engineering.

Among others, adds on top of GS Line:

  • Intelli-Drive 1.0
  • IntelliLux® Pixel Light
  • Alcantara Seat Pack
  • Radio DAB Navi WiFi with OTA & Voice Control
  • Extended Head-up Display
  • Hands-free Power Tailgate

Kategóriaelső elektromos jellemzők

Nagy energiájú hibrid
Az Opel Astra Sports Tourer plug-in hibrid innovatív teljesítményének lelke egy 84 folyadékhűtéses cellából álló, nagyfeszültségű, 12,4 kW kapacitású akkumulátor. Könnyű, mégis nagy energiasűrűségű; ez hajtja a villanymotort hibrid vagy a tisztán elektromos üzemmódban. A rendkívül kompakt és a hajtásláncba tökéletesen integrált akkumulátor támogatja az alacsony súlypontot, ami kiemelkedő menetdinamikát és egyszerűen felvillanyozó vezetési élményt biztosít. 
Kompromisszumok nélküli teljesítmény
A 180 LE és 225 LE teljesítményű plug-in hibrid motorok hagyományos, kombinált és akár 60 km-es tisztán elektromos vezetési lehetőséget biztosítanak. 
Különbözik a többiektől
A plug-in hibrid hajtáslánc akár 360 Nm maximális forgatónyomatékot biztosít, a 8 fokozatú automata sebességváltó révén pedig optimalizálja a teljesítményt. 
Válasszon menetmódot
Elektromos, sport vagy hibrid – minden igényre van megfelelő menetmód. Az új Opel Astra Sports Tourer plug-in hibrid zökkenőmentesen vált a menetmódok között, hogy zéró károsanyag-kibocsátású városi vezetést, száguldást az autópályán vagy a teljesítmény és a hatékonyság tökéletes keverékét biztosítsa. 
Jusson messzebbre, mint gondolná
Az energia-visszanyerő rendszer visszatölti az akkuba azt az energiát, amely fékezéskor és lassításkor egyébként elveszne, így még nagyobb elektromos hatótávolságot biztosít. Az energia-visszanyerő rendszer segítségével megnő az új Opel Astra Sports Tourer plug-in hibrid elektromos hatótávja. Ez az innovatív technológia visszatölti az akkuba azt az energiát, amely fékezéskor és lassításkor egyébként elveszne, így még nagyobb elektromos hatótávolságot biztosít. 
Okos vezetés
Az Astra plug-in hibrid kijelzői folyamatos tájékoztatást és könnyen érthető, intuitív áttekintést nyújtanak a vezetőnek a vezetési körülményekről és az energiafogyasztásról, maximális hatékonyságot és hatótávot biztosítva. 

Opel szolgáltatások elektromos járművekhez

A töltéstől az okosautó-szolgáltatásokig: az elektromos járművekhez elérhető Opel szolgáltatások zökkenőmentessé teszik az elektromos autózásra való átállást

Ajánlatok

Szeretne még többet felfedezni?

Elkötelezve Ön iránt

Egy Opel elektromos vagy plug-in hibrid jármű tulajdonosaként Ön teljes nyugalmat élvezhet. 24/7 közúti segítségnyújtást és az egész élettartamra kiterjedő ingyenes szoftverfrissítéseket kínálunk, az akkurendszerre 8 év vagy 160 000 km garanciát, valamint barátságos szakembereket, akik minden kérdését megválaszolják. Gondoskodunk Önről.

Lényegre törő, szakszerű gondoskodást biztosítunk a jármű minden aspektusára kiterjedően

1. 8 év / 160 000 km garancia az akkurendszerre

 

2. Opel Assistance

Vezessen nyugodtan a nap 24 órájában, a hét minden napján. Minden új Opelhez Assistance szolgáltatást biztosítunk.*

 

3. Opel FlexCare

A minden új Opelhez nyújtott kiterjesztett garancián* felül akár olyan FlexCare csomagokat is választhat, amelyek az összes karbantartást és kopóalkatrészt is magukban foglalják.

 

4. Szakszerű töltési megoldások

Töltőkábelek és fali töltők teljes választékát is kínáljuk.

 

5. Mobilitási megoldások

OpelConnect okosautó-rendszerünkkel távoli eléréssel is hozzáférhet autójához.

 

6. Szoftverfrissítések az egész élettartamra

Így Önnek mindig a legjobb vezetési élményben lehet része.

 

7. Autó feltöltése 80 %-ra

Minden szervizben történő átvizsgáláskor.

 

* Astra esetén 5 év / 100 000 km eléréséig érvényes.