Skip To Content
Jellemzők

Az új Opel Astra Sports Tourer plug-in hibrid

Formaterv

Merész és letisztult formatervezés
Az új Astra Sports Tourer tökéletes egyensúlyt teremt a dinamizmus és sokoldalúság között. Az ikonikus Opel Vizor®-nak, a szépen formált felületeknek és a precíz formatervezési vonalaknak köszönhetően kitűnik a tömegből. 
Kimagasló belső tér
Élje át a letisztult vezetés élményét az Opel Pure Panel®1 műszerfallal. Pihenjen a luxuskategóriájú alcantara vagy nappabőr, szellőztetéssel és masszázsfunkcióval is ellátott, ergonomikus AGR ülésekben2

¹ Pure Panel és Pure Panel Pro változat kapható. Külön rendelhető tartalom látható.

² Az Egészséges Hátakért Munkacsoport (AGR) tanúsítványával. A tanúsítvány egy független vizsgálóbizottság által kiadott minősítés.

Lenyűgöző megjelenés

Vizuális elemek, mint például a fekete tető opció1, hangsúlyozzák az Ön személyes stílusát.

 

1 Csak bizonyos felszereltségi szinteken elérhető.

 
Könnyűfém keréktárcsák
Fejezze ki egyéniségét exkluzív könnyűfém keréktárcsáinkkal. A merész és letisztult stílusú kerekek az Astra Sports Tourer plug-in hibrid külsejét legalább annyira izgalmassá teszik, mint amennyire izgalmas vezetni.    
Német precizitás
A precíz német arányok az iránytű elvét követik, egészen az energiatakarékos hátsó LED lámpákig. 
A Vizor®
Ahol más autókon a szokásos hűtőrács van, az Opel Astrán a jellegzetes Vizor® kapott helyet. Ez a lenyűgöző panel a hamisítatlan német tervezés lenyomata, ahol a forma a funkciót követi, elegánsan integrálva az előre tekintő szenzorokat. 

Biztonság és vezetéstámogatás

Intelli-Lux® LED Pixel fényszórók
Az Opel Astra a legújabb Intelli-Lux® LED Pixel fényszórókkal van felszerelve. Az új fényszórórendszer ugrásszerű előrelépést jelent a fényszórótechnikában, még a korábbi generációs LED Mátrix fényszórókhoz képest is. A LED Pixel fényszórórendszer 168, külön-külön kapcsolható LED egysége révén radikálisan javítja a láthatóságot, és állandó távolsági fényt biztosít. A rendszer automatikusan szabályozza a 168 LED egységet annak érdekében, hogy ne vakítsa el az elöl haladó vagy szembejövő járművezetőket. 
Szélvédőre vetített kijelző

Az Astra szélvédőre vetített kijelzője1 igazán futurisztikus hatást kelt, mivel a lényeges információkat közvetlenül a szélvédőre vetítve, kényelmesen a vezető látómezejében jeleníti meg. Az Opel szélvédőre vetített kijelzőinek legújabb generációját képviselő rendszer nagyobb felbontásban és nagyobb szélvédőfelületre vetít. A kivetített adattartalom testreszabható, legyen szó akár a fedélzeti egység adatairól, akár felugró figyelmeztetésekről, bejövő hívásokról vagy médiainformációkról.

 

1 Csak bizonyos felszereltségi szinteken elérhető.

 
Intelli-Drive 1.0
Ez a rendszer az Astra plug-in hibrid három, technológiailag fejlett képességét egyesíti, hogy páratlan irányítást és ellenőrzést biztosítson Önnek az utazás során. Az Intelli-Drive 1.01 integrálja a sávközéptartót, amely vezetés közben a sáv közepén tartja az autót; a holttérfigyelőt, amely tudatja Önnel, ha egy másik jármű gyorsan közeledik Önhöz hátulról vagy behajt a holtterébe; valamint a hátsó keresztirányú forgalomfigyelőt, amely már akár 40 méterről is figyelmezteti Önt a tolatás közben közeledő járművekre, beleértve a kerékpárosokat és a gyalogosokat is. 
1 Csak bizonyos felszereltségi szinteken elérhető.
Intelli-Drive 2.0
Az Intelli-Drive 2.0¹ az Opel legfejlettebb vezetéstámogató technológiája, amely az új Astra Sports Tourer plug-in hibridet az általunk valaha gyártott legbiztonságosabb és legpihentetőbb vezetési élményű modellé teszi. Ez a rendszer több funkciót is tartalmaz, többek között a sávváltásasszisztenst, amely elvégzi Ön helyett a sávváltási manővert, vagy az intelligens sebességszabályzót, amely figyeli az útjelző táblákat, és felajánlja, hogy ennek megfelelően lassítson vagy gyorsítson (és még az időjárási körülményeket is figyelembe veszi). 
1 Csak bizonyos felszereltségi szinteken elérhető.
Intelli-Vision kamerarendszer
Az Intelli-Vision kamerarendszer négy, az autó körül elhelyezett kamerát alkalmaz, és automatikusan aktiválódik, amikor az Astra hátramenetbe kapcsol (vagy ha szükség van rá). A HD minőségű, valós idejű képek a legjobb támogatást nyújtják az autó környezetének ellenőrzéséhez. Válthat az egyes kamerák képe között, hogy tiszta képet kapjon a környezetről, így a parkolás még a legszűkebb helyeken is gyerekjáték lesz. 
Kulcs nélküli nyitás és indítás
Az Astra kulcs nélküli nyitás és indítás funkciója, valamint a kapacitív ajtókilincsek garantálják, hogy még csak meg sem kell állnia, ha új útra indul. Csak üljön be, nyomja meg a start gombot, és már indulhat is. 

Prémium kényelem

Ergonomikus active ülések
Az új Opel Astra ergonomikus ülései¹ az AGR (Aktion Gesuder Rücken) független német ergonómiai kiválósági központ minőségi tanúsítványával rendelkeznek. A számos beállítási lehetőséget, többek között állítható fejtámaszt, elektronikusan állítható deréktámaszt és meghosszabítható ülőfelületet is kínáló ülések nem csak kimagaslóan kényelmesek, de az egészséges testtartást is elősegítik a vezető és az utas hosszú távú jó közérzete érdekében.  

1 Magyarországon minden Astra AGR minősítésű vezetőüléssel érkezik, az utasoldali AGR ülés opcionális.

 

Téli kényelem

A szélvédőfűtéssel¹ jégtelenítheti és párátlaníthatja a szélvédőt. A fűthető első1 és hátsó szélső ülések2, valamint a fűthető kormánykerék3 biztosítják a kényelmet a hideg reggeleken.

 

1,2,3 Külön rendelhető vagy csak bizonyos felszereltségi szinteken elérhető.

 
Panoráma napfénytető

A panoráma napfénytető1 fénnyel árasztja el az Opel Astra tágas belső terét. Dönthető, vagy teljesen kinyitható, hogy a vezetőnek és az utasoknak egyaránt tökéletes, világos és szellős vezetési élményt nyújtson.

 

1 Külön rendelhető.

 

 
Intelli-Air
Az Intelli-Air egy új, nagy hatékonyságú légszűrő, amely folyamatos tájékoztatást nyújt a levegő minőségéről. Segít frissen és tisztán tartani az utastér levegőjét. 
Csomagtér
Az Opel Astra Sports Tourer csomagtere az innovatív IntelliSpace rendszernek köszönhetően intelligensebb rakodást tesz lehetővé. Az 1553 literes maximális befogadóképességet olyan funkciók egészítik ki, mint a rögzítőszemek, az oldalsó rakodóhálók, a raktérredőny, a kétszintes, sík rakodópadló, a padló alatti tárolórekeszek, vagy a 40:20:40 arányban osztott lehajtható hátsó üléstámlák Easy Fold funkcióval. Az opcionális vonóhoroggal akár utánfutót is csatlakoztathat. 
Elektromos csomagtérajtó
A csomagtérajtó távirányítással, a hátsó lökhárító alatt tett egyetlen lábmozdulattal nyitható és zárható. 

Okosautó-funkciók

Multimédia
Az új, teljesen digitális Pure Panel® vezetőtér 10"-os fedélzeti kijelzővel és 10"-os központi érintőképernyővel rendelkezik, Apple CarPlay™1 és Android Auto™1,2 rendszerekkel. Az intuitív felhasználói felület teljesen személyre szabható az egyéni profilkezelésnek és a járművezető-felismerésnek köszönhetően. Az AM/FM/DAB+ rádió, a Bluetooth® zeneadatfolyam-lejátszás3 és a két USB-C csatlakozó az alapfelszereltség része. Az OpelConnect segélyhívás és műszaki hiba hívás szolgáltatásai, valamint a vezeték nélküli szoftverfrissítések gondoskodnak az Ön nyugalmáról menet közben. 

1 Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve, az Android Auto™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

2 A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérőek lehetnek. Készüléke kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogasson el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy vegye fel a kapcsolatot helyi Opel márkakereskedőjével.

Navigáció
Az Élő navigáció online forgalmi, parkolási információkkal, POI-kereséssel és időjárás-frissítésekkel¹ rendelkezik. A rendszer bizonyos nyelveken akár hangutasítással is vezérelhető a "Hey Opel!" felszólítással. Okostelefonjával és a myOpel alkalmazással előre elküldheti úti célját az autó navigációs rendszerére, vagy ellenőrizheti, hol parkolt. Az útvonalvezetés megjeleníthető a szélvédőre vetített kijelzőn², a műszerfalon vagy a központi érintőképernyőn. 
1 Az élő navigáció funkcióit 3 évig díjmentesen biztosítjuk, a szolgáltatás elérhetősége és pontos funkciói országonként és járművenként eltérőek lehetnek, a helyi szabályozásnak megfelelően. A szolgáltatások használatához előzetes aktiválás szükséges az OpelConnect Store áruházban vagy a myOpel alkalmazáson keresztül.
Vezeték nélküli telefontöltő

Töltse fel kompatibilis eszközeit a beépített vezeték nélküli töltővel1. A töltőbe beépített szenzorok megakadályozzák, hogy egy esetleges úthiba esetén az Ön eszköze vezeték nélküli töltés közben túlterhelés miatt károsodjon.

 

1 Külön rendelhető. Csak PMA- vagy Qi-képes eszközökhöz.

 
OpelConnect szolgáltatások

Okosautó-szolgáltatásaink¹ gondoskodnak az Ön biztonságáról, és arról, hogy minden utazás izgalmas és hatékony legyen.

 

  • Nyugalom: a segélyhívás és a műszaki hiba hívás², valamint a Járműstátusz szolgáltatás révén Ön mindig ellenőrizheti a futásteljesítményt, az üzemanyagszintet, vagy hozzáférhet a karbantartási adatokhoz, így Ön mindig biztonságban érezheti magát.
  • Kényelem: a távoli elérés szolgáltatás³ révén a myOpel alkalmazáson keresztül elérhetőek a töltöttség ellenőrzése, a töltésvezérlés és az előkondicionálás funkciók.
  • Okos vezetés: az Élő navigáció szolgáltatásai⁴ és az Útvonalkezelés funkcióknak köszönhetően Önnek még nyugodtabb utazásban lehet része.
 

1 A szolgáltatás elérhetősége és terjedelme országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

2 A segélyhívás és a műszaki hiba hívás használatához a Szerződési feltételek elfogadása szükséges, a jármű megrendelésekor pedig írásbeli beleegyező nyilatkozatra lehet szükség a helymeghatározás működéséhez. A szolgáltatások használatához hálózati lefedettség és elérhetőség szükséges. A vonatkozó általános szerződési feltételek érvényesek.

3 Csak az Astra plug-in hibrid modell esetén elérhető.

4 Az Élő navigáció szolgáltatásokat 3 évig díjmentesen biztosítjuk, ezt követően előfizetési díj ellenében vehetők igénybe. A szolgáltatás elérhetősége és terjedelme országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez vagy díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

Opel+ Tartozékok

Az ön egyéni igényeinek kielégítésére

Fejezze ki önmagát eredeti Opel+ tartozékokkal, és hozza ki a legtöbbet Astra Sports Tourer plug-in hibridjéből. Opeljéhez tervezve és tesztelve.

A kép eltérhet az értékesített terméktől.

Mi a következő lépés?