Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


KOMOLYAN VESSZÜK A BIZTONSÁGOT.

A vezető- és utasoldali első légzsákokkal, és az oldalsó függönylégzsákokkal, amelyek mindhárom üléssor utasainak1 védelmét biztosítják, a Zafira Life ugyanolyan komolyan veszi az Ön biztonságát, mint Ön.

 

1 Oldalsó függönylégzsákok a második és harmadik üléssorhoz külön rendelhetők.

 

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

EXTRA LÁTÓTÁVOLSÁG.

Az adaptív xenon fényszórók1 és a LED nappali menetfény1 markáns megjelenést kölcsönöznek járművének, és a fényviszonyoktól függetlenül még jobb látási viszonyokat biztosítanak menet közben.

 

1 Külön rendelhető.

EGYSZERŰ RÖGZÍTÉS.

A Zafira Life második és harmadik üléssorában minden ülés felszerelhető ISOFIX rögzítőpontokkal1, így akár hat gyerekülés is rögzíthető egyszerűen és biztonságosan.

 

1 Külön rendelhető. Nem kapható néhány üléskonfigurációhoz.

 

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

MINDEN SZEM ELŐTT VAN.

A multifunkciós első és hátsó kamerák1 olyan biztonsági rendszerek alkalmazását teszik lehetővé, mint a jelzőtábla-felismerés1, a fáradtságjelző1 és a 180 fokos tolatókamera1.

 

1 Külön rendelhető.

KATEGÓRIAELSŐ INNOVÁCIÓK.

Az adaptív sebességtartó1 folyamatosan figyeli a forgalmat, és automatikusan tartja a beállított távolságot az elöl haladóhoz képest. Ha szabaddá válik az út, automatikusan felgyorsít a beállított sebességre.

 

Szükség esetén az automatikus vészfékezés1 lefékez, hogy megakadályozza a balesetet. A holttérfigyelő1 a külső tükrön vizuális jelzéssel figyelmezteti a vezetőt a Zafira Life holtterébe került járművekre, ezáltal megakadályozva a baleseteket előzési helyzetekben. A ráfutásos ütközés figyelmeztetés1 pásztázza az utat a jármű előtt, és figyelmezteti a vezetőt a járművekkel vagy gyalogosokkal való ütközés veszélyére.

 

1 Külön rendelhető.

 

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET