Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


A-BÓL B-BE, STRESSZ NÉLKÜL.

Találja meg a leggyorsabb útvonalat úti céljához a Zafira Life hétcolos érintőképernyőjével1 és Multimedia Navi rendszerével1. Férjen hozzá könnyedén zenéihez és egyéb tartalmakhoz okostelefonján Android Auto™1,2 vagy Apple CarPlay™1,2 telefonkivetítéssel.

 

1 Külön rendelhető.

2 A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, amely az USA-ban és más országokban van bejegyezve. Az Android Auto a Google Inc. védjegye.

 

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

MINDIG RENDELKEZÉSRE ÁLL.

Maradjon kapcsolatban a világgal menet közben az okos technológiáknak és biztonsági rendszereknek köszönhetően.

 

Az olyan hasznos funkciók, mint a vészhelyzeti hívás, a műszaki hiba hívás az országúti segélyszolgálathoz való hozzáféréssel, valamint a valós idejű navigáció 2019 során válnak elérhetővé1.

 

1 A vészhelyzeti hívás és a műszaki hiba hívás opcióként várhatóan 2019 májusától lesz elérhető a járművekben, a további Opel Connect szolgáltatások pedig várhatóan 2019 októberétől. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

 

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET