Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


AUTOMATIKUS HOZZÁFÉRÉS.

A kétoldali elektromos tolóajtók1 széles nyílást biztosítanak a beszálláshoz a hátul utazóknak. Érzékelők segítségével kézhasználat nélkül férhet hozzá az utastérhez, ha tele van a keze.

 

1 Külön rendelhető.

 

KÖNNYŰ RAKODÁS.

Az egyszerű kulcs nélküli nyitás és indítás rendszerrel1 csak be kell szállnia és már indulhat is anélkül, hogy az autókulcsot kellene keresgélnie – ha az a zsebében, táskájában vagy valahol a közelében van.

 

1 Külön rendelhető.

 

KÖNNYŰ RAKODÁS.

Nyissa ki a Zafira Life felfelé nyíló hátsó ajtajának ablakát kívülről, az ajtótól függetlenül. Így egyszerűbb a kisebb tárgyak bepakolása, különösen ha az autó mögött szűk a hely.

TALÁLJA MEG A TÖKÉLETES VÁLTOZATOT.

A három különböző méretben kapható Zafira Life mindegyik változata tökéletes egyensúlyt kínál a viszonylag kompakt külső méretek és a tágas, rendkívül rugalmas belső tér között.

 

Mindössze 4.60 m-es hosszával különösen a rövid változat¹ kínál tökéletes mozgékonyságot a szűk városi környezetben. A közepes változat 4,95 m hosszú, míg a hosszú 5,3 m. Mindhárom méret 1,9 m alatti magassággal rendelkezik1, hogy a szűk helyekre, például a mélygarázsokba is gond nélkül behajthasson.

 

1 Az 1,9 m-es magasságkorlát nem vonatkozik a megnövelt terhelhetőségű (1400 kg maximális teherbírású) modellekre.

 

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET