Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ÖSSZETÉVESZTHETETLENÜL OPEL.

Az Opel formatervi elemeket felvonultató Combo Life karcsú, magabiztos megjelenésével, kiváló minőségével és okos innovációival tűnik ki.
RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

OKOS BELSŐ TÉR.

Megemelt üléshelyzet, ösztönösen kezelhető vezérlőelemek, fűthető kormánykerék1 és rengeteg hely – a Combo Life okos utastere az okosautó-funkciókat praktikus funkciókkal ötvözi.

 

A vezetőülés ergonómiáját szem előtt tartva ösztönösen vezérelhető, jó elrendezésű belső teret alakítottunk ki a Combo Life modellben. A nagyméretű középkonzol1 három funkcionális területre oszlik. Az infotainment rendszer a felső részen található, a fűtés és a szellőzés vezérlői pedig alatta. Az alsó részen található kényelmes tárolóhely ideális arra, hogy az italok mindig a keze ügyében legyenek.

 

1Külön rendelhető

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

ENGEDJE BE AZ ÉGBOLTOT.

Engedje be az égboltot a tárolós panorámatetővel1 és az elektromos árnyékolóval. A fej felett lebegő tároló LED lámpái pihentető hangulatot árasztanak az utastérben.

 

1Külön rendelhető Enjoy esetén, alapfelszereltség Innovation esetén. 

OKOS VILÁGÍTÁS.

LED nappali menetfény1 energiahatékonyabbá teszi járművét, és segítenek megőrizni az Ön – és más vezetők – biztonságát az úton a nappali órákban.

 

1Külön rendelhető Enjoy esetén, alapfelszereltség Innovation esetén.