Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


4x4 = TÖBB ÉLVEZET KEREKENKÉNT.

A MOKKA X mindig elemében van. Nehéz helyzetekben az opcionális 4x4 intelligens összkerékhajtás jobb tapadást, nagyobb stabilitást és jobb irányíthatóságot biztosít.

 

  • Az AWD-érzékelők figyelik a fő tényezőket, például a kerék sebességét
  • Szükség esetén az AWD-rendszer fronthajtásról 4x4-re vált
  • A hajtóerőt elosztja az első és a hátsó tengely között
  • Ideális jeges városi utakon, sáros terepen vagy havon
RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

GOND NÉLKÜL A LEJTŐN.

Akár meredek hegyoldalon, meredek városi utcákon vagy csak lejtős parkolóban vezet, a visszagurulás-gátlóval és a lejtmenet-szabályozóval az autó nem gurulhat el rossz irányba.

 

  1. Visszagurulás-gátló (HSA). Ha meredek lejtőn szeretne elindulni vagy leparkolni, a HSA automatikusan lenyomva tartja a féket egy pillanatig. Így az autó nem gurulhat el rossz irányba. 
  2. Lejtmenet-szabályozó (HDC). A HDC ellenőrzés alatt tartja a sebességet a lejtőn, így Önnek nem kell aggódnia a fékezés miatt, még meredek lejtőn vagy lejtős parkolókban sem. 
RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

HATÉKONYSÁG, AHOL SZÁMÍT.

Jó érzés a teljesítmény, ha ellenőrzés alatt tartja. Ezért fejlesztettük ki az intelligens 4x4 összkerékhajtást és az új, takarékos motorokat a MOKKA X-hez.

 

  • A könnyű karosszéria mozgékonnyá teszi a Mokka X-et
  • Üzemanyagköltsége és ökológiai lábnyoma csökkentéséhez keresse az ECOTEC® emblémát
  • Csökkentheti fogyasztását és károsanyag-kibocsátását. Kérjen start/stop rendszert, amely a csekély fogyasztású és károsanyag-kibocsátású ECOTEC® Technology csomaggal kapható.
RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

SIMA VÁLTÁSOK.

A kényelmes hatfokozatú automatikus, vagy a közvetlen irányítást nyújtó manuális váltó legyen , öt vagy hat fokozattal? Önnek csak azt kell eldöntenie, melyik MOKKA X sebességváltót választja

CSÖKKENTI A FOGYASZTÁST ÉS A KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁST.

Az üzemanyagköltség és az ökológiai lábnyom csökkentéséhez keresse az ECOTEC®  emblémát, és kérjen start/stop rendszert,  amely a csekélyebb fogyasztású és károsanyag-kibocsátású ECOTEC®  Technology csomaggal kapható. RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET