Biztonság és innováció
Optimális látási viszonyok
Az Opel Mokka Electric adaptív vakításmentes IntelliLux LED® Mátrix fényszórói kiváló kilátást biztosítanak minden helyzetben, anélkül, hogy másokat elvakítanál. 
Kellő távolságot tart
Az Opel Mokka Electric továbbfejlesztett adaptív sebességtartója1, 2 azt jelenti, hogy nem kell kompromisszumot kötnöd a biztonságot illetően a kényelmes, nyugodt autózáshoz. Automatikusan gyorsít és fékez, és mindig állandó távolságot tart az előtted haladó járműtől. 

1 30–150 km/h közötti sebességnél aktiválható.

2 Az Opel vezetéstámogató rendszereinek célja a vezető támogatása a rendszerben rejlő korlátok figyelembevételével. A vezetés továbbra is a járművezető felelőssége marad.

Ütközések elkerülése
A teljeskörű vezetéstámogató rendszerek, mint például az aktív sávközéptartó révén mindig biztonságban lehetsz. Az Opel Mokka Electric automatikus vészfékező rendszere figyeli az utat a jármű előtt, és segít elkerülni az ütközést más járművekkel vagy gyalogosokkal, vagy segít csökkenteni az ütközés során fellépő károkat. 30 km/h alatti sebességnél, ahol a legtöbb ütközés történik, a Mokka Electric automatikus vészfékezése teljesen megállítja a járművet. Magasabb sebességnél a rendszer akár 50 km/h-val is lelassítja a járművet, ezzel jelentősen csökkentve az ütközés hatását. 
Egy kijelző az összes információhoz
Az Opel Mokka Electric kifinomultsága és egyszerűsége kristálytisztán tükröződik az Opel letisztult műszerfalán. Az áramvonalas, testre szabható 12 colos Pure Panel műszerfal minden szükséges információt biztosít - rendetlenség vagy zavaró tényezők nélkül. A vizuálisan zavaró elemeket megszüntettük, csak a zökkenőmentes digitális vezérlés maradt. 
Minden szem előtt van
Az Opel Mokka Electric panorámakamerája 180 fokos valósághű hátsó nézetet nyújt, amely érzékeli és kiemeli a közeli tárgyakat és az oldalirányból érkező forgalmat is kijelzi - ez különösen hasznos forgalomban való tolatáskor. 
Könnyű parkolás

A tökéletes parkoláshoz. Az Opel Mokka Electric fejlett parkolóasszisztense1 átveszi a kormánykereket, így neked csak a fék- és a gázpedált kell kezelned. A rendszer segít parkolóhelyet találni, jelzi, hogy elég nagy-e a hely, és vissza is irányítja a járművet az útra.

 

 

 

1 Külön rendelhető bizonyos felszereltségi szintekhez.