Felvillanyozó elektromos autózás
Tele energiával

Az Opel Mokka Electric modellt a nagy teljesítményű 50 kWh-os lítium-ion akkumulátor hajtja. A 216 nagy energiasűrűségű cella kiváló folyadékhűtéses rendszere révén hosszú élettartamot és hosszú hatótávot biztosít, melyet továbbfejlesztett regeneratív fékezés növel.

 

Vezetéskor amint leveszed a lábad a gázpedálról, a regeneratív fékrendszer visszanyeri a kinetikus energiát fékezés közben, és ezt az energiát a hatótáv növelésére használja fel. A legmagasabb beállítással (B fokozat) a napi autózás nagy része a hagyományos fékek használata nélkül tehető meg, ezáltal csökkentve a kopási és az ehhez kapcsolódó karbantartási költségeket.

 
Felvillanyozó teljesítmény
A 100%-ban elektromos hajtáslánc 260 Nm azonnali nyomatékelosztással rendelkezik. A könnyű, 136 lóerős állandó mágneses szinkronmotor tökéletesen kiegyensúlyozott, és úgy van beállítva, hogy a szűk városi utcákkal és az autópályákkal is könnyedén megbirkózhasson. 
Gyors és egyszerű töltés
Az Opel fejlett gyorstöltési technológiája lehetővé teszi, hogy az Opel Mokka Electric villámgyorsan feltöltődjön. A 100 kW-os egyenáramú gyorstöltés segítségével mindössze 30 perc alatt 80%-ra tölthetsz, így a hosszú utazások is gyerekjátékká válnak. Az Opel sokoldalú töltési megoldásai és technológiái megkönnyítik a feltöltést otthon és menet közben is, így mindig készen állsz a következő kalandra. 
Vezess a saját stílusodban!
Alakítsd kedvedre a vezetési élményt: az Opel Mokka Electric 3 menetmóddal alkalmazkodik az utazáshoz, az útviszonyokhoz és a hangulathoz. A Sport mód a menetdinamikát maximalizálja, az Eco mód a hatékonyságot optimalizálja, a Normal mód pedig egyensúlyt teremt a kettő között - mindezt zéró CO₂-kibocsátás, tökéletesen hangtalan üzemelés és 150 km/órás végsebesség mellett. 
Juss messzebbre!
Az Opel Mokka Electric fejlett energiakoncepciójával nyűgöz le. A jármű a legkorszerűbb regeneratív fékrendszerrel nyeri vissza a normál esetben lassításkor elvesző energiát, így még nagyobb elektromos hatótávot biztosít. Nemcsak a fékezéskor keletkező energiát nyeri vissza, hanem akkor is aktív, amikor a jármű éppen gurul. 
Adatkijelző monitorok
Az Opel Mokka Electric fejlett szenzorai és a járműadatokat ellenőrző rendszerek intuitív, egyetlen pillantással felmérhető áttekintést nyújtanak a vezetés körülményeiről és az energiafogyasztásról, így ura lehetsz a helyzetnek.