Merész és letisztult dizájn
Merj feltűnő lenni!
Az új Opel Mokka Electric és korszakalkotó formaterve mutatja az Opel jövőjét. Minden vonal és ív - a dinamikus orr-résztől az erőteljes crossover sziluettig és a markáns hátsó részig - magabiztosságot sugároz. A Mokka Electric erős vizuális identitást sugároz: egy olyan jármű, amely magabiztosságával és egyedi stílusával kitűnik a tömegből. 
Jó helyen vagy
Fedezd fel a német formatervezés új iránya által kialakított teret. A belső tér teljes digitális detoxikáláson esett át, új szintre emelve a vezetési élményt. Tovább fokozzák az otthonosság érzetét a stílusodnak megfelelő szövetek, dekorációs elemek és fejtámlák személyre szabott kombinációi. 
Lenyűgöző jellemzők
Bármelyik szögből is nézzük, az Opel Mokka Electric merész formatervezési döntésekről és váratlan hangsúlyokról árulkodik. Az erőátviteli rendszertől kezdve a formás LED hátsó lámpákig, amelyek harmonikusan idézik a jellegzetes Vizort - mindig vár rád felfedeznivaló. 
Ikonikusan kifejező
A Vizor az Opel ikonikus új arca. Elegánsan integrál számos front-end eszközt, érzékelőt és funkciót egyetlen progresszív együttesbe, amely szó szerint és érzelmi szempontból is az Opel formatervezésének élvonalában van. 
Stílusos vezetés
Alakítsd ki a saját stílusod az Opel Mokka Electric stílusos 16", 17" vagy 18" keréktárcsáinak választékával. Semmi sem fejezi ki jobban egy tökéletes kiegészítőnél, hogy készen állsz látni és látszani. Ezekkel a kerekekkel a Mokka Electric megjelenése és kezelhetősége egyaránt lenyűgöző. 
Mutasd meg a személyiséged!
Tűnj ki a tömegből egyedi formatervvel. Az Opel Mokka Electric megjelenése már most sem fogható semmihez, és a választható tető és motorháztető opciókkal még inkább testre szabható.