Továbbfejlesztett okosautó-szolgáltatások
Mindig a jó úton
Az Opel csúcstechnikájú érintőképernyős rendszere vezet Téged és Opel Mokka Electric autódat a lehetséges útvonalon, valós idejű közlekedési információkat nyújtva és megjelenítve a legközelebbi töltőállomásokat a jelenleg szabad töltési pontokkal. Válassz az élő navigációval érkező, 10 colos kijelzőjű Multimedia Navi Pro1 és a 7 colos kijelzőjű Multimedia Navi között. 
1 Élő navigációs szolgáltatások tartalma: online közlekedési információk, üzemanyagárak, parkolási információk, online POI keresés, töltőállomások online POI keresése, időjárási és útbiztonsági riasztások (nem elérhető Németország és Svájc területén).
Infotainment menet közben
Az Opel Mokka Electric beltere tökéletes hely. Teljes Apple CarPlay™1 és Android Auto™2, 3 kompatibilitást, Bluetooth® adatfolyam lejátszást4, USB csatlakozókat és hatpontos hangrendszert kínál a menet közbeni elmélyült zenehallgatáshoz. 

1 Az Apple CarPlay™ és az Apple Siri™ az Apple Inc. bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban.

 

2 Az Android Auto™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

 

3 A kompatibilitás és bizonyos funkciók az eszköz típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérőek lehetnek. Eszköze kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogasson el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy lépjen kapcsolatba Opel márkakereskedőjével.

 

4 A Bluetooth® a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett védjegye. 

Induktív töltés

Hogy Opel Mokka Electric autód tágas és rendezett, digitálisan detoxikált oázis maradjon, töltsd fel eszközeid a beépített vezeték nélküli töltőről¹. Töltőfelületünk biztonsági funkciói érzékelik a hirtelen mozgást, és a rázós utakon megakadályozzák. A beépített, gyors mozgást érzékelő biztonsági funkciók megakadályozzák, hogy eszközöd vezeték nélküli töltés közben túlterhelés miatt károsodjon. 

 

1 Külön rendelhető. Amennyiben az adott telefon nem támogatja a vezeték nélküli töltést, a töltő használatához külön tartozékra lehet szükség. Az induktív töltés csak PMA- vagy Qi-kompatibilis okostelefonokkal működik. Készüléked kompatibilitásának ellenőrzéséhez tájékozódj Opel márkakereskedődnél.

 

 

 
OpelConnect szolgáltatások1
Légy még nagyobb biztonságban és maradj kapcsolatban menet közben okosautó-szolgáltatásainkkal – elektromos autózás közben is. 
  • Nyugalom: vészhelyzeti hívás, műszaki hiba hívás, illetve a jármű státuszát jelző információk. 
  • Kényelem: további szolgáltatásaink elektromos járművekhez: elektromos távoli vezérlés, út megtervezése és töltőkártya – mi mozgásban tartunk! 
  • Okos vezetés: élvezd a nyugodt autózást a valós idejű navigációnak és az utazások kezelésének köszönhetően.
 

1 Az OpelConnect szolgáltatások elérhetősége országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.