Skip To Content
Jellemzők

Ez a Mokka-e

Letisztult vezetési élmény

Formatervezés

Kiállás és arányok
Az új Mokka-e és korszakalkotó formaterve mutatja az Opel jövőjét. Minden vonala és íve, a kiegyensúlyozott crossover sziluettől az erőteljes grafikai megoldásokig, magabiztosságról tanúskodik. A Mokka-e összetéveszthetetlenül merész benyomást kelt: magabiztosságával és egyéni stílusával kitűnik a tömegből. 
Merjen más lenni
Fedezze fel a német formatervezés új iránya által kialakított teret. A belső tér teljes digitális detoxikáláson esett át, amely új szintre emeli a vezetés élményét - ezt tovább erősíti az Ön stílusának megfelelő szövetek, dekorelemek és tetőkárpitok egyedi kombinációja. 
Minden szögből bátor
Bárhonnan is nézze, a Mokka-e bátor formatervezési elemekkel és progresszív tulajdonságokkal rendelkezik. Az erőátviteli rendszertől kezdve a formás LED hátsó lámpákig, amelyek harmonikusan idézik a jellegzetes Vizort - mindig vár Önre felfedeznivaló. 
A rendkívüliség alap
Választhatja a Mokka-e lenyűgöző, jellegzetes kerekeit, vagy személyre szabhatja autóját stílusos 16, 17 vagy 18 colos keréktárcsákkal. Semmi sem fejezi ki jobban egy tökéletes kiegészítőnél, hogy Ön készen áll látni és látszani. Ezekkel a kerekekkel a Mokka-e megjelenése és vezethetősége egyaránt lenyűgöző. 
Személyes stílus
Tűnjön ki a tömegből az egyedi formatervvel. A Mokka-e megjelenése már most sem fogható semmihez, a választható tető és motorháztető opciókkal még inkább testre szabható. 
Az új ikon
A Vizor az Opel ikonikus új arca. Elegánsan integrál számos front-end eszközt, érzékelőt és funkciót egyetlen, drámai formájú együttesbe, amely szó szerint és érzelmi szempontból is az Opel formatervezésének élvonalában van. 

Biztonság és innovációk

LED Mátrix fényszórók
Az Intelli-Lux LED® Mátrix fényszórók kiváló kilátást biztosítanak minden helyzetben, lehetővé téve, hogy Ön anélkül élvezhesse az erős távolsági fényszórók kényelmét és teljesítményét, hogy másokat elvakítana. 
Adaptív sebességtartó
Az adaptív sebességtartó1, 2 azt jelenti, hogy Önnek nem kell kompromisszumot kötnie a biztonságot illetően a kényelmes, nyugodt autózáshoz. Automatikusan gyorsít és fékez, és mindig állandó távolságot tart az Ön előtt haladó járműtől. 

1 Külön rendelhető. 30–180 km/h közötti sebességnél aktiválható.

2 Az Opel vezetéstámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a járművezető feladata marad.

Automatikus vészfékezés
A teljeskörű vezetéstámogató rendszerek révén Ön mindig biztonságban lehet. A Mokka-e automatikus vészfékező rendszere figyeli az utat a jármű előtt, és segít elkerülni az ütközést más járművekkel vagy gyalogosokkal, vagy segít csökkenteni az ütközés során fellépő károkat. 30 km/h alatti sebességnél, ahol a legtöbb ütközés történik, a Mokka-e automatikus vészfékezése teljesen megállítja a járművet. Magasabb sebességnél a rendszer akár 50 km/h-val is lelassítja a járművet, ezzel jelentősen csökkentve az ütközés hatását. 
Teljesen digitális vezetőtér
A Mokka-e kifinomultsága és egyszerűsége kristálytisztán tükröződik az Opel letisztult műszerfalán. Az áramvonalas, testre szabható 12 colos Pure Panel műszerfal minden szükséges információt biztosít Önnek - rendetlenség vagy zavaró tényezők nélkül. A vizuálisan zavaró elemeket megszüntettük, csak a zökkenőmentes, digitális vezérlés maradt. 
180 fokos tolatókamera
A panorámakamera 180 fokos valósághű hátsó nézetet nyújt, amely érzékeli és kiemeli a közeli tárgyakat és az oldalirányból érkező forgalmat is kijelzi - ez különösen hasznos forgalomban való tolatáskor. 
Parkolóasszisztens
A tökéletes parkoláshoz a Mokka-e fejlett parkolóasszisztense átveszi a kormánykereket. A rendszer segít parkolóhelyet találni, jelzi, hogy elég nagy-e a hely, átfésüli a közvetlen környezetet, és vissza is irányítja a járművet az útra. 

Prémium kényelem

Továbbfejlesztett komfort
A Mokka-e minden utazást még érdekesebbé tesz különleges támaszt nyújtó üléseivel és masszázsfunkciójú vezetőülésével¹. Utazzon kényelmesen, érkezzen stílusosan. 
Fűthető kormánykerék
Hideg napokon kevés dolog kínál nagyobb luxust egy meleg ülésnél. Válasszon a Mokka-e első üléseinek három fűtési fokozata közül, és élvezze az elektromosan fűthető kormánykerék kényelmét is. 
Sokoldalúság
A Mokka-e tágas utastere és ötletes funkciói segítségével Ön készen áll, bárhová is vezessen az útja - akár nagy rakománnyal, vagy az egész családdal és csomagokkal. A hátsó ülések 60:40 arányban lehajthatók, így jelentősen megnövelhető a csomagtér és rugalmas rakodónyílás opciók alakíthatók ki. 

Okosautó-funkciók

Navigáció
Az Opel csúcstechnikájú érintőképernyős rendszere vezeti Önt a lehetséges útvonalon, valós idejű közlekedési információkat nyújtva és megjelenítve a legközelebbi töltőállomásokat a jelenleg szabad töltési pontokkal. Válassz az élő navigációval érkező², tízcolos kijelzőjű Multimedia Navi Pro¹, és a hétcolos Multimedia Navi¹ között. 

1 Külön rendelhető.

2 Az élő navigáció szolgáltatás tartalma: online közlekedési információk, üzemanyagárak, parkolási információk, online POI keresés, töltőállomások online POI keresése, időjárási és útbiztonsági riasztások. A rendszer indulása 2021-ben várható.

Infotainment
A Mokka-e beltere a tökéletes hely. Teljes Apple CarPlayTM1 és Android AutoTM2, 3 kompatibilitást, okos asszisztenst, Bluetooth® adatfolyam lejátszást4, USB csatlakozókat és hatpontos hangrendszert kínál a menet közbeni elmélyült zenehallgatáshoz. 

1 Az Apple CarPlay™ és az Apple Siri™ az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve.

2 Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye.

3 A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Készüléked kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogass el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra,

4 A Bluetooth® a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett védjegye.

Vezeték nélküli telefontöltés
Hogy Mokka-e autója tágas és rendezett, digitálisan detoxikált oázis maradjon, töltse eszközeit a beépített vezeték nélküli töltőről¹. Töltőfelületünk biztonsági funkciói érzékelik a hirtelen mozgást, és a rázós utakon megakadályozzák, hogy az Ön eszköze vezeték nélküli töltés közben túlterhelés miatt károsodjon. 

1 Külön rendelhető. Amennyiben az adott telefon nem támogatja a vezeték nélküli töltést, a töltő használatához külön tartozékra lehet szükség. Az induktív töltés csak PMA- vagy Qi-kompatibilis okostelefonokkal működik.
OpelConnect szolgáltatások¹
Legyen még nagyobb biztonságban és maradjon kapcsolatban menet közben okosautó-szolgáltatásainkkal – elektromos autózás közben is. 
  • Nyugalom: vészhelyzeti hívás, műszaki hiba hívás
  • Kényelem: ajtók nyitása/zárása, a kürt megszólaltatása vagy a fényszórók felvillantása távoli eléréssel2.

 

1 Az OPELCONNECT szolgáltatások elérhetősége országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

2 E szolgáltatások indulása 2021 elején várható.