Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


LÁBLENDÍTÉSSEL NYITHATÓ CSOMAGTÉRAJTÓ.

Az elektromos, láblendítéssel nyitható csomagtérajtónak1  köszönhetően automatikusan, egyetlen lábmozdulattal nyílik és zárul a csomagtartó.

 

A jármű alatt kivetítés jelzi a mozgásérzékelő helyzetét. A funkció segítségével még a csomagokat a kezében tartva is hozzáférhet a tágas, 1665 literes csomagtérhez.

Természetesen a csomagtérajtón, az utastérben vagy a kulcson lévő gomb megnyomásával is kinyithatja a csomagtérajtót.

1Külön rendelhető

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

INTELLILUX LED®  MÁTRIX FÉNYSZÓRÓK.

A vakításmentes távfénnyel rendelkező IntelliLux LED®  Mátrix fényszórók1  automatikusan tompítják a fénysugarat  az úton közlekedő más járművek körül, míg az út többi részét továbbra is erősen világítják meg - akár 400 méteres látótávolságot biztosítva. 

 

  • Nem vakítja el a többi járművezetőt.
  • Az éjszakai vezetést biztonságosabbá, és Önt nyugodtabbá teszi.
  • A kanyarfény kiküszöböli a sötét foltokat az éles kanyarokban. A 40-70 km/h közötti sebességtartományban aktiválódik1.

1Ha a rendszer aktiválva van, a távolsági fényszóró 50 km/h sebesség fölött bekapcsol, 35 km/h sebesség alatt pedig automatikusan kikapcsol.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

BIZTONSÁGOS TÁVOLSÁGOT TART.

Az adaptív sebességtartó1  automatikus fékezéssel és gyorsítással tartja a beállított követési távolságot az Ön előtt haladó jármű mögött, így segít megakadályozni a ráfutásos ütközéseket , és biztosítja Önnek a nyugodtabb vezetést.

 

Megérkezett a vezetéstámogató rendszerek autonóm1 generációja. Az utat folyamatosan pásztázva olyan biztonsági zónával védik az Insigniát, mely nyugodt vezetést biztosít, a kockázatot pedig minimálisra csökkenti.


1Az Opel külön rendelhető vezetéstámogató rendszerei a vezetést a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a vezető feladata marad.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

A VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK ÚJ SZINTJE.

A szélvédőre vetített kijelző1 megjeleníti a legfontosabb adatokat a szélvédőn, így Ön az úton tarthatja tekintetét. Ilyen információk pl. a sebesség, a fordulatszám, a műholdas navigáció útmutatásai, és a vészjelzések.

 

1Külön rendelhető

HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ FORGALOMFIGYELŐ.

A hátsó keresztirányú forgalomfigyelő1 a parkolóhelyről való kitolatáskor figyelmeztet az elhaladó járművekre. Ami korábban láthatatlan veszélyt jelentett, ma már könnyen kezelhető.

 

1Külön rendelhető

FEJLETT BIZTONSÁGI RENDSZEREK.

Az Opel biztonsági technikái1 a következőket kínálják Önnek:

  • Automatikus vészfékezés gyalogosfelismeréssel.
  • Oldalsó holttérfigyelő.
  • Aktív sávtartó asszisztens.

 

Fejlett biztonsági rendszereink1 ötvözik a kamera-, illetve a radaralapú technikákat. Úgy terveztük őket, hogy fokozzák a vezető éberségét és segítsenek elkerülni az ütközéseket, a gyorshajtási bírságokat és más veszélyhelyzeteket.

 

  • Folyamatos támogatásukkal segítenek abban, hogy Ön nyugodtan vezethessen.
  • Tökéletes támogató rendszerek a vezetést uralni kívánó stílushoz.
  • Az Insignia irányítása az Ön kezében marad.


1Külön rendelhető

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

VARÁZSLATOS ÉRINTÉS.

 

Szálljon be és induljon el! Az Insignia "kulcs nélküli nyitás és indítás" funkciójával kulcs nélkül szállhat be a vezetőülésbe, és egy gombnyomással elindíthatja az autót.