Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


AZ IGAZI TEREPJÁRÓ.

Munka vagy szabadidő? Nem számít! Az Insignia Country Tourer az Ön előnyére fordítja a nehéz terepviszonyokat. Ha le akar térni az útról, a robusztus Insignia támogatni fogja az ötletét .

 

  • Rugalmas térkialakítás és prémium kategóriájú innovációk
  • Igazi terepjáró 4x4 összkerékhajtással
  • Ezüst védőlemezek és burkolat
  • FlexRide© folytonos lengéscsillapítás-szabályozás1

1Külön rendelhető

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

KEMÉNY SZERELEM.

Kialakítása az Ön előnyére fordítja a nehéz terepviszonyokat. Ezüst színűvédőlemezek  és burkolat védi az alvázat, és teszi széles  és erős  megjelenésűvé a Country Tourert.

AZ ÖN LUXUSKIVITELŰ UTASFÜLKÉJE.

IntelliLinkkel, Wi-Fi Hotspottal1 , kétzónás légkondicionálással és elektromosan állítható, fűthető első ülésekkel2

 

1Az OnStar-szolgáltatásokhoz előfizetői szerződésre van szükség az OnStar Europe Ltd. vállalattal, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges. A Wi-Fi Hotspot szolgáltatáshoz külön előfizetői szerződésre van szükség a kijelölt mobilszolgáltatóval. Díjköteles az ingyenes kipróbálási időszakokat követően. Az OnStar-előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomagban szereplő szolgáltatásoktól. A szerződési feltételek érvényesek. Tekintse meg a  www.opel.hu/onstar oldalon az elérhetőséggel, lefedettséggel és díjakkal kapcsolatos részleteket, vagy érdeklődjön Opel márkakereskedőjénél.
2Az ülésfűtés alapfelszerelés a külön rendelhető bőr kárpittal.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

MEGKÖNNYÍTI AZ ÉLETET.

Kapacitása és sokoldalúsága kiváló többfunkciós társsá teszi a Country Tourert. 560-1665 literes rakterében  mindenféle rakomány könnyen elhelyezhető.

ALAKÍTSA KI A KARAKTERÉT!

Dinamikus 18 colos, 10 ikerküllős könnyűfém keréktárcsák  teszik teljessé a jármű megjelenését, dinamikus, csillogó ezüst vagy két színű Technical szürke fényezéssel.

NAPFÉNY ÉS FRISS LEVEGŐ.

Jusson ki gyakrabban a természetbe, és engedje be jobban a természetet. Élvezze a stílusos panoráma napfénytető1 nyújtotta kitűnő kilátást és fényt.

1Külön rendelhető