Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


FEJLETT INTELLILUX LED® MÁTRIX FÉNYSZÓRÓK.

A vakításmentes távfényt biztosító IntelliLux LED® Mátrix fényszórók1 automatikusan tompítják a fénysugarat az úton közlekedő más járművek körül, míg az út többi részét továbbra is erősen világítják meg - akár 400 méteres látótávolságot biztosítva.

 

  • Nem vakítja el a többi járművezetőt
  • Az éjszakai vezetést biztonságosabbá, Önt pedig nyugodtabbá teszi
  • A kanyarfény kiküszöböli a "fekete lyukakat" az éles kanyarokban. 40-70 km/h közötti sebességtartományban aktiválódik1

 

1Az IntelliLux LED® Mátrix fényszórók külön rendelhetők. Ha a rendszer aktiválva van, a távolsági fényszóró 50 km/h sebesség fölött bekapcsol, 35 km/h sebesség alatt pedig automatikusan kikapcsol.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

BIZTONSÁGOS TÁVOLSÁGOT TART.

Az adaptív sebességtartó1 fékezéssel és gyorsítással tartja a beállított követési távolságot az Ön előtt haladó jármű mögött, így segít megakadályozni a ráfutásos ütközéseket, és biztosítja Önnek a nyugodtabb vezetést.

 

Az adaptív sebességtartó1 segít elkerülni a ráfutásos baleseteket, megfelelő távolságot tartva az elöl haladó járműtől és álló helyzetig fékezve az Ön járművét.2 A vezetési asszisztens pásztázza az utat, és biztonsági zónával védi járművét a maximális nyugalom és a minimális kockázat érdekében.

 

1Külön rendelhető. A rendszer támogatja a vezetőt veszélyes helyzetekben. Azonban a jármű vezetéséért a vezető saját maga felelős.

2Külön rendelhető. A rendszer 30 km/h és 180 km/h közötti sebességeknél aktiválódik, 150 m hatótávig. Automatikus inaktiválódás 20 km/h sebesség felett minden manuális sebességváltó esetén. Automatikus sebességváltókkal kombinálva a rendszer Stop & Go funkciót is kínál: a járművet álló helyzetbe fékezi le, és automatikusan követni tudja az elöl haladó járművet minden közlekedési helyzetben

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

A VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK ÚJ SZINTJE.

A szélvédőre vetített kijelző¹ megjeleníti a legfontosabb adatokat a szélvédőn, így Ön az úton tarthatja szemét. Ilyen információk pl. a sebesség, a műholdas navigáció útmutatásai és a vészjelzések.

 

1Külön rendelhető

FEJLETT BIZTONSÁGI RENDSZEREK.

Az Opel biztonsági technikái1 többek között a következő funkciókat kínálják Önnek:

  • Automatikus vészfékezés2 gyalogosfelismeréssel
  • Oldalsó holttérfigyelő
  • Aktív sávtartó

 

A vezetéstámogató rendszerek legújabb generációjában¹ az érzékelők, kamerák és radarok folyamatosan egy cél érdekében működnek együtt: hogy biztonságosabb, nyugodtabb vezetési élményt teremtsenek, segítsék növelni a vezető éberségét, és elkerülni a lehetséges baleseteket vagy szükségtelen büntetéseket. Ezek a rendszerek az Ön kezében hagyják az Insignia irányítását, és csak közvetlen veszély esetén avatkoznak be.

 

1Külön rendelhető. Az Opel vezetőtámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. Azonban a jármű vezetéséért a vezető saját maga felelős.

2Külön rendelhető. A rendszer 8 km/h és 80 km/h sebesség között aktív. Egy esetleges baleset esetén a becsapódási sebesség csökkentése érdekében a rendszer 8 km/h és 40 km/h sebesség között akár 1 g fékerővel fékezi le a járművet. 40 km/h és 80 km/h között a rendszer legfeljebb 15 km/h-val csökkenti a sebességet. Ezen a küszöbön felül a vezetőnek kell fékeznie a sebesség további csökkentéséhez. A rendszert a vezető bármikor aktiválhatja vagy inaktiválhatja.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

VARÁZSLATOS ÉRINTÉS.

Üljön be, és induljon! A kulcs nélküli indítás alapfelszerelés az Insigniában, így autóját Ön is egyetlen gombnyomással indíthatja majd.