Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


INTELLILUX LED®  MÁTRIX FÉNYSZÓRÓK.

A vakításmentes távfénnyel rendelkező IntelliLux LED® Mátrix fényszórók1 automatikusan tompítják a fénysugarat az úton észlelt más járművek körül, míg az út többi részét továbbra is erősen világítják meg - akár 400 méteres látótávolságot biztosítva.

 

  • Nem vakítja el a többi járművezetőt.
  • Az éjszakai vezetést biztonságosabbá, Önt pedig nyugodtabbá teszi.
  • A kanyarfény kiküszöböli a 'fekete lyukakat' az éles kanyarokban. A 40-70 km/h közötti sebességtartományban aktiválódik1.

 

1Az IntelliLux LED® Mátrix fényszórók külön rendelhetőek Dynamic, Innovation és Country Tourer változathoz. Ha a rendszer aktiválva van, a távolsági fényszóró 50 km/h sebesség fölött bekapcsol, 35 km/h sebesség alatt pedig kikapcsol.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

BIZTONSÁGOS TÁVOLSÁGOT TART.

Az adaptív sebességtartó1 automatikus fékezéssel és gyorsítással tartja a beállított követési távolságot az Ön előtt haladó jármű mögött, így segít megakadályozni a ráfutásos ütközéseket.

 

Megérkezett a vezetéstámogató rendszerek autonóm1 generációja. Az utat folyamatosan pásztázva olyan biztonsági zónával védik az Insigniát, mely a nyugalmat maximalizálja, a kockázatot pedig minimálisra csökkenti.

 

1Külön rendelhetők. Az Opel vezetéstámogató rendszerei a vezetést a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a vezető feladata marad.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

A VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK ÚJ SZINTJE.

A szélvédőre vetített kijelző1 megjeleníti a legfontosabb adatokat a szélvédőn, így Ön az úton tarthatja tekintetét. Ilyen információk pl. a sebesség, a műholdas navigáció útmutatásai és a vészjelzések.

 

1Külön rendelhető.

HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ FORGALOMFIGYELŐ.

A hátsó keresztirányú forgalomfigyelő1 a parkolóhelyről való kitolatáskor figyelmeztet az elhaladó járművekre. Ami korábban láthatatlan veszélyt jelentett, ma már könnyen kezelhető.

 

1Külön rendelhető.

FEJLETT BIZTONSÁGI RENDSZEREK.

Az Opel biztonsági technikái1 a következőket kínálják Önnek:

 

  • Automatikus vészfékezés gyalogosfelismeréssel.
  • Oldalsó holttérfigyelő.
  • Sávtartó asszisztens.

 

Fejlett biztonsági rendszereink1 a kamera- és a radartechnikát ötvözik. Úgy terveztük őket, hogy fokozzák a vezető éberségét és segítsenek elkerülni az ütközéseket, a gyorshajtási bírságokat és más veszélyhelyzeteket.

 

  • Folyamatos támogatásukkal segítenek abban, hogy Ön nyugodtan vezethessen.
  • Tökéletes támogató rendszerek a vezetést uralni kívánó stílushoz.
  • Az Insignia irányítását az Ön kezében hagyják.

 

1Külön rendelhető.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

VARÁZSLATOS ÉRINTÉS.

Üljön be autójába és induljon egyetlen gombnyomással. A kulcs nélküli nyitás és indítás alapfelszerelés  az Insigniában.