Movano

AZ ÚJ OPEL MOVANO.

Ismerje meg az Ön Movano modelljét.

Az új Movanoval befejeztük a teljes Opel LCV kínálat megújítását és villamosítását. Tökéletes német eszköz minden szállítási feladatra, több speciális változattal, és robusztus, ugyanakkor stílusos formatervezéssel. Az Opel legendás teherbírása és fejlett vezetéstámogató jellemzői, amelyek maximalizálják a produktivitást és csökkentik az üzemeltetési költségeket, már zéró kibocsátású, 100%-ban elektromos hajtásláncokkal is kaphatók a teljes modellválasztékban.

TEHERBÍRÓ KÉPESSÉG.

MINDIG ELVÉGZI A MUNKÁT.

Üzleti igényeitől függetlenül az Opel Movano munkára kész. A produktívra és költséghatékonyra tervezett Movano mindazzal rendelkezik, amire Önnek szüksége van, akár 17m³ raktérkapacitással. A nagy teherbírás azt jelenti, hogy a Movano akár 2,1 tonna hasznos terhet is képes szállítani 4,0 tonna össztömegig, miközben sziklaszilárd stabilitást és remek menettulajdonságokat biztosít. Védje rakományát kiváló raktér-használhatósággal a biztonságos és praktikus munkakörnyezet érdekében.

PROFESSZIONÁLIS SOKOLDALÚSÁG.

ÜZLETI TEVÉKENYSÉGHEZ TERVEZETT KÍNÁLAT.

Nincs két egyforma vállalkozás, és nincs két ugyanolyan igényű munka, de az új Opel Movano kínálatának sokoldalúsága és mélysége készen áll arra, hogy elvégezze a munkát. A Movano furgon négy hosszváltozatban és három magassággal kapható. A zárt furgontól a duplakabinos, fülkés alvázas változatokon át a számos speciális átalakítást lehetővé tevő változatokig, pl. billenőplatós és lehajtható oldalfalú alváz, valamint lakókocsik. Bármilyen vállalkozásról legyen szó, az új Opel Movano ideális megoldást kínál a legkeményebb kihívásokra is.

ÁLLÍTHATÓ BELSŐ TÉR.

KÍVÜL-BELÜL KEMÉNYEN DOLGOZIK.

A modern, funkcionális megjelenés komoly képet alakít ki vállalkozásáról: az új Movano tágas belső tere rendkívül funkcionális, ugyanakkor kényelmes munkakörnyezetet biztosít. Sokoldalú mobil iroda fejlett okosautó-funkciókkal, például OpelConnect rendszerrel. Elöl három fő fér el, és hátul további négy a duplakabinos modellben. Bármerre is járjon munkaügyben, élvezze a nyugodt autózást az Opel Movano átfogó vezetéstámogató és biztonsági jellemzőivel, többek között automatikus vészfékezéssel, holttérfigyelővel, lejtmenet-szabályozóval és sávelhagyás-jelzővel.

JÖVŐBIZTOS HATÉKONYSÁG.

AZ OKOS HÚZÁS.

A dízelmotorok és az új 100%-ban elektromos hajtáslánc opciók új szintre emelik az új Movano versenyképes hatékonyságát. A robusztus 2,0 literes dízelmotort úgy tervezték, hogy csökkentse az üzemeltetési költségeket, miközben kiváló teljesítményt és üzemanyag-hatékonyságot biztosít alacsony CO₂-kibocsátás mellett. A 100%-ban elektromos hajtással egyetlen okos húzással kihasználhatja az elektromos változatra váltással járó egyedi előnyöket. A nagy teljesítményű, 100 kW-os hajtásláncnak és az akár xxx km-es hatótávnak köszönhetően nem kell kompromisszumot kötnie a praktikumot és a teherbírást illetően. Alacsonyabb karbantartási költségek zéró üzemanyagfelhasználással és CO₂-kibocsátással, plusz pénzügyi támogatás a töltési megoldásokra teszi teljessé az új Movano történetét.

IRATKOZZON FEL, ÉS LEGYEN AZ ELSŐK KÖZÖTT!

Bővebb információért iratkozzon fel. Ha szeretné közelebbről szemügyre venni az új Movanot, értesülni szeretne az ajánlatokról vagy elsőként szeretne tesztvezetést foglalni, iratkozzon fel a hírlevelünkre. Mi folyamatosan tájékoztatni fogjuk.