Combo-e Life

AZ ÚJ COMBO-e LIFE1.

Mindenből a legjobb.

Az új Combo-e Life modellt úgy tervezték, hogy mindenből a legjobbat nyújtsa. Tér és kényelem, akár hét személynek. Praktikus és innovatív biztonsági jellemzők. S mindennek tetejébe okos, emissziómentes e-technológia és 100%-ban elektromos üzemmód, amely egyetlen töltéssel akár 280 km¹-re is eljuttatja Önt és családját. Így Ön kihozhatja a legtöbbet családi életéből - kompromisszumok nélkül.

 

1 Elméleti érték, 280 km előzetes WLTP* hatótáv alapján számítva. 

BELSŐ TÉR.

A KÉNYELEM ÉS A TELJESÍTŐKÉPESSÉG ÖTVÖZETE.

A Combo-e Life pont azzal a kicsivel teszi jobbá az életet. Sokoldalú, több mint elegendő hellyel és kényelemmel akár hét személy és a csomagjaik számára. Impozáns kilátást kínál az útra, és a vezetéstámogató rendszerek segítenek megőrizni nyugalmát és uralmát a jármű fölött. S most, hogy 100%-ban elektromos üzemmódra válthat, emissziómentesen közlekedhet. Egyszerűen nyomon követheti teljesítményét is. A fontos e-mobilitási információk egy digitális e-infotainment képernyőn jelennek meg. Okostelefonjáról még az utazását is megtervezheti, rákeresve a töltőállomásokra és beállítva a navigációt.

FELVILLANYOZÓ ÉLMÉNY.

TELJES FELTÖLTÉS. KORLÁTLAN LEHETŐSÉGEK.

Fedezze fel a mobilitás felvillanyozó jövőjét: a Combo-e Life mindenkit kényelmesen és stílusosan szállít el oda, ahová mennie kell, teljes hozzáférést biztosítva a zsúfolt városi területekhez és az alacsony kibocsátású zónákhoz. Akár a családot szállítja, akár barátokat visz haza, vagy csak lakott területen hajt keresztül, a Combo-e Life gyakorlatilag hangtalanul közlekedik. További bónusz, hogy ha Combo-e Life modelljét szerelőhöz kell vinnie, látni fogja, hogy az elektromos erőátviteli rendszerek kiváló ár-érték arányt képviselnek.

TELJESÍTŐKÉPESSÉG.

BÁRMIRE KÉSZEN ÁLL.

A Combo-e Life számtalan lehetőséget kínál Önnek, és a két világ legjavát ötvözi. Legújabb generációs villanymotorja ezért 280 km¹-es hatótávot és 130 km/h csúcssebességet kínál, így a jármű ugyanolyan sokoldalú a városban, mint az autópályán. Fejlett akkumulátora 32 perc alatt2 akár 80%-ra is feltölthető, így Ön mindig készen áll a következő kalandra az életben. A robusztus és stílusos Combo-e Life remek alapfelszereltségével is jól fest. S nem csak amiatt lesz jó érzése, hogy teljesen elektromos mobilitás áll a rendelkezésére, hanem amiatt is nyugodt lesz, hogy vezetőtámogató és biztonsági jellemzők teljes arzenálja segít megőrizni uralmát a jármű felett és családja biztonságát.

 

1 Elméleti érték, 280 km előzetes WLTP* hatótáv alapján számítva. 

2 Egyenáramú villámtöltő oszlopnál (100 kW). Egyenértékű egy üres akkumulátor feltöltésével. A töltési idő a töltőállomás típusától és teljesítményétől, a külső hőmérséklettől és az akkumulátor hőmérsékletétől függően változhat. 

IRATKOZZON FEL, ÉS LEGYEN AZ ELSŐK KÖZÖTT!

Bővebb információért iratkozzon fel. Ha szeretné közelebbről szemügyre venni az új Combo-e Life modellt, értesülni szeretne az ajánlatokról vagy elsőként szeretne tesztvezetést foglalni, iratkozzon fel a hírlevelünkre. Mi folyamatosan tájékoztatni fogjuk.