Combo-e Cargo

AZ ÚJ COMBO-e CARGO.

Nyerő kombináció.

Az új Combo-e Cargo az Opel üzleti tapasztalatát mérnöki precizitással ötvözi, melynek eredményeként optimális hatékonyságú és kompromisszumok nélküli e-mobilitást kínáló, teljesen elektromos haszongépjármű jön létre. A Combo-e Cargo kompakt profiljával is tágas, akár 4,4m³ raktérrel rendelkezik, melyet kiemelkedő rakománykezelési jellemzők, például a Flex Cargo rakodórendszer, támogatnak.

BELSŐ TÉR.

A TÉR ÉS A TECHNOLÓGIA FÚZIÓJA.

A Combo-e Cargo modellt az alapoktól kezdve a kereskedelmi teljesítményt szem előtt tartva tervezték. Akár a kormány mögött ülve teszi hatékonyabbá az utazást a vezetőtájékoztató kijelzővel és a digitális e-Infotainment képernyővel, akár okosabban végzi a munkáját a kategóriaelső raktérrel, a Combo-e Cargo tökéletes választás. A Combo-e Cargo több egy kompakt, ugyanakkor sokoldalú szállítóeszköznél: csúcstechnikájú mobil iroda a menet közbeni munkavégzéshez, okosautó- és vállalati funkciókkal, amelyek feltuningolják vállalkozását.

FELVILLANYOZÓ ÉLMÉNY.

HOZZON ÖSSZE MINDENT!

Lendítse fel vállalkozását teljeskörű kereskedelmi hozzáféréssel a nagyvárosi és városi területekhez, károsanyag-kibocsátási korlátozások nélkül. Rakodjon és szállítson bármikor az elektromos motor gyakorlatilag hangtalan működésének köszönhetően. Miminalizálja vállalkozása felelősségét a CO₂-korlátozások és a környezetvédelmi járműadók miatt, és élvezze a jelentősen alacsonyabb karbantartási és üzemeltetési költségeket.

KÉPESSÉG.

KEVERJE A MUNKÁT AZ ÉLVEZETTEL!

Lendítse fel vállalkozását 275km1-es elektromos hatótávval és a legújabb generációs akkumulátorral, amely mindössze 32 perc alatt 80%-ra tölthető. A hangtalan, zökkenőmentes erőátviteli rendszer pihentető városi mobilitása azonnali nyomatékelosztással és 130km/h csúcssebességgel ötvözve ugyanolyan kényelmessé és kellemessé teszi az autózást a Combo-e Cargo modellel a városi utakon, mint az autópályákon.

 

1 Elméleti érték, 275 km előzetes WLTP* hatótáv alapján számítva. Egyenáramú villámtöltő oszlopnál (100 kW). Egyenértékű egy üres akkumulátor feltöltésével. A töltési idő a töltőállomás típusától és teljesítményétől, a külső hőmérséklettől és az akkumulátor hőmérsékletétől függően változhat.

IRATKOZZON FEL, ÉS LEGYEN AZ ELSŐK KÖZÖTT!

Bővebb információért iratkozzon fel. Ha szeretné közelebbről szemügyre venni az új Combo-e Cargo modellt, értesülni szeretne az ajánlatokról vagy elsőként szeretne tesztvezetést foglalni, iratkozzon fel a hírlevelünkre. Mi folyamatosan tájékoztatni fogjuk.