Skip To Content
Új Astra Sports Tourer

Az új Astra Sports Tourer

Tekerje fel a hangerőt

Az Opel Astra a merész mérnöki munka legtisztább formája, amelyet a Sports Tourer változat innovatív rakodási jellemzői tesznek teljessé.

Válasszon a fejlett elektromos plug-in hibrid hajtásláncok vagy a nagy hatékonyságú benzin- és dízelmotorok közül.

Alakítsa kedvére a sajátját

Külső formaterv

Merész és letisztult formatervezés

Modern német formatervezés, amely egyensúlyt teremt a dinamizmus és a modern életstílus által megkövetelt sokoldalúság között. Az új, ikonikus Opel Vizor®-tól egészen a jármű hátuljáig, a letisztult LED hátsó lámpákig. A precíz vonalvezetésű felületek magabiztos kiállást kölcsönöznek az új Astra Sports Tourernek, amely kiemelkedik a tömegből.

Vezetési élmény

A vezetés vitathatatlan élménye

Tapasztalja meg a fejlett elektromos plug-in hibrid technológiát, ahol a benzinmotor és az elektromos motor tökéletesen működik, hogy optimális egyensúlyt teremtsen a hatékonyság és a teljesítmény között. A dinamikus, alacsony súrlódású, benzines és nagy hatékonyságú dízel turbótöltős hajtásláncok, valamint a kivételesen sima, kifinomult sebességváltók meglepően érzékeny vezetési jellemzőket biztosítanak.

Belső megjelenés

A letisztultság élménye

Az új Astra Sports Tourer vezetőfülkéje teljes digitális detoxikáláson esett át. A Pure Panel kijelző radikálisan leegyszerűsíti a vezetési élményt, és megszünteti a zavaró vizuális összhatást. Az autó tartozékai a luxuskategóriájú alcantarából vagy nappabőrből készült, szellőző és masszázsfunkcióval ellátott, rendkívül kényelmes, AGR tanúsítvánnyal rendelkező ergonomikus Active első ülések1.

 

1 A tanúsítvány különböző egészségügyi szakterületek szakértőiből álló független vizsgálóbizottság által kiadott minősítés. Külön rendelhető bizonyos felszereltségi szintekhez.

Intelligens rakodási megoldások

Intelli-space

Az Opel Astra Sports Tourer az innovatív Intelli-Space rendszernek köszönhetően intelligensebb rakodást tesz lehetővé. Az 1634 literes maximális befogadóképességet olyan funkciók egészítik ki, mint a rögzítőszemek, az oldalsó rakodóhálók, a kétszintes, sík rakodópadló, a 40/20/40 arányban osztott lehajtható hátsó üléstámlák Easy-Fold funkcióval, a raktér redőnye, az okos padló alatti tárolórekeszek és a kézhasználat nélkül, elektromosan működő csomagtérajtó. Az opcionális pótkocsi-vonóhoroggal még tovább növelheti a raktérkapacitást.

Mérnöki tervezés és innováció

Továbbfejlesztett vezetőtámogatás

Élvezze az Opel legfejlettebb és legintuitívabb vezetéstámogató technológiái, például az Intelli-Drive 2.0 félautonóm funkciói, az IntelliLux® LED Pixel világítás és a 360°-os Intelli-Vision kamera nyújtotta előnyöket.

Letisztult. Merész. Jobb, mint valaha.

Álljon az élre, lépjen előre, és járja a saját útját

Alakítsa kedvére a sajátját.