SKIP TO CONTENT
Astra

AZ ÚJ ASTRA.

Újradefiniálja a szabályokat.

Az új Opel Astra a merész német formatervezés legtisztább formáját képviseli. Üljön be, és élje át a következő generációs, teljesen digitális Pure Panel műszerfal széles képernyői és ösztönös vezérlése nyújtotta élményt. A most először plug-in hibrid hajtással is kapható, alacsony kibocsátású, elképesztően hatékony Astra új korszakot nyit fejlett hajtásláncával és kategóriaelső technológiáiával. Ez az Astra csak arra vár, hogy vezessék.

 

Kombinált használat esetén a PHEV modell üzemanyag-fogyasztása 1,1–1,8 l/100 km, energiafogyasztása 14,2–15,1 kWh/100 km; CO2-kibocsátása 22–26 g/km; a tisztán elektromos hatótáv 59–60 km (felszereltségtől függően).***

Konfigurálja Astráját hamarosan.

A NEW BLITZ IS BORN! OPEL ASTRA.

KÜLSŐ FORMATERV.

DINAMIKUS ÖNBIZALOM.

Készüljön fel arra, hogy lásson és látsszon – egy merész, letisztult, progresszív német formatervű, új Opel Vizorral felszerelt járműben. Autója markáns és jellegzetes megjelenésével, valamint izmos, stílusos kiállásával Ön mindenütt feltűnést kelt majd. Nem lenne itt az ideje, hogy olyan autót vezessen, amit valóban szeretne, nem csak olyat, amire szüksége van? Ez az új Opel Astra.

BELSŐ MEGJELENÉS.

A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓ BELTERE.

Tapasztalja meg a következő generációs belső megjelenés és innovációk új világát. Az új Astra belsejében felfedezheti az új, még letisztultabb Opel Pure Panel interfészt, amely soha nem látott módon optimalizálja a vezetői információkat. Pihenjen a luxuskategóriájú alcantara vagy nappabőr, fűthető, szellőztethető, memória- és masszázsfunkcióval is ellátott, AGR minősítésű első ülésekben1. Vegye körül magát térrel, technológiával és zavartalan kényelemmel a legmodernebb okosautó-funkcióknak köszönhetően.

 

1 Az Egészséges Hátakért Munkacsoport (AGR) tanúsítványával. A tanúsítvány különböző egészségügyi szakterületek szakértőiből álló független vizsgálóbizottság által kiadott minősítés.

VEZETÉSI ÉLMÉNY.

KOMPAKT AUTÓ. ÓRIÁSI HATÁS.

Ez nem csak egy új Astra. Ez a vezetés teljesen új módja. Tapasztalja meg a fejlett plug-in hibrid technológiát, ahol a közvetlen befecskendezéses benzinmotor automatikusan bekapcsol, hogy optimális egyensúlyt teremtsen a hatékonyság és a teljesítmény között. Turbótöltős benzin- és dízelmotorok is kaphatók, 6 fokozatú manuális vagy 8 fokozatú automata sebességváltóval. A kifinomult radaralapú biztonsági és fejlett vezetéstámogató rendszerek, amelyek félautonóm vezetési technológiát is tartalmaznak, mind hozzájárulnak az új Astra vezetési élményéhez.

MÉRNÖKI TERVEZÉS ÉS INNOVÁCIÓ.

A NÉMET MÉRNÖKI MUNKA CSÚCSA.

Az Astra radikálisan progresszív formatervezési filozófiája mögött szigorúan precíz német mérnöki és gyártási teljesítmény áll, amely biztosítja, hogy az Astra ugyanolyan nagyszerűen teljesítsen, mint ahogyan kinéz. A legmodernebb vezérlő- és biztonsági rendszerek közé tartoznak a legújabb IntelliLux LED Pixel fényszórók, az IntelliVision 360°-os kamera a könnyebb parkolásért, és az új generációs szélvédőre vetített kijelző, amely teljesen újradefiniálja a kompakt autók kezelhetőségének és teljesítményének felső határait.

IRATKOZZON FEL, ÉS LEGYEN AZ ELSŐK KÖZÖTT!

Itt az ideje, hogy megtapasztalja a merész, letisztult és hamisítatlanul német tervezésű autózást. Egy autó, amelyre nem csak szüksége lesz; akarni fogja. Az Opel Astra új generációja. Legyen naprakész, és iratkozzon fel további információkért.