Skip To Content
Jellemzők

Ez az új Crossland

Lenyűgöző megjelenése csak hab a tortán

Formatervezés

Külső
Az új Crossland letisztult, progresszív formatervezése merész megjelenést kölcsönöz a járműnek. Német mérnöki munka az elfoglalt mindennapokhoz és az Ön következő kalandjához igazítva. 
Belső tér
A látványos dizájn a tágas, praktikus utastérben is folytatódik. Élvezze az AGR ülések, az ösztönös kezelhetőség és az SUV-ra jellemző megemelt üléshelyzet nyújtotta prémium kényelmet. 
A hátsó rész megjelenése
Az Opel jellegzetes szárny formájú lámpacsoportjának részét képező sötétített LED hátsó lámpák stílusossá és jól láthatóvá teszik a járművet. A felfelé nyíló hátsó ajtó csillogó fekete részletei és az új embléma vizuálisan alacsonyabbá teszik az autót, és hangsúlyozzák az új Crossland széles és erős kiállását. 
Keréktárcsák
A Crossland új megjelenésével magabiztosan készen áll a mindennapi kalandokra – különösen, ha a saját ízlése szerint alakítja. A formatervezett keréktárcsák széles választékával saját stílusának megfelelően alakíthatja a Crosslandet, az elegánsan visszafogottól a provokatívan feltűnőig. 
Panoráma- és kéttónusú tető

A kéttónusú fényezés Karbon fekete tetőszínnel kapható, s kiemeli a Crossland izgalmas vizuális profilját. Válassza a panoráma üvegtetőt¹ a napfényes vezetés tökéletes élményéért.

¹ Külön rendelhető, a karosszéria színétől és a felszereltségi szinttől függően.

 

Biztonság és innovációk

Adaptív LED fényszórók
Uralja tökéletesen az utat és vezessen biztonságosabban. A Crossland adaptív LED fényszórói jelentősen javítják a látási viszonyokat minden körülmények között, automatikusan tompítva a fényszórókat, hogy ne vakítsák el a többi vezetőt, és megnövelve a világítás terjedelmét, hogy megvilágítsák a területet kanyarodás közben. A Crosslandben jobban lát és jobban is látszik. 
180 fokos tolatókamera
A Crossland 180 fokos tolatókamerája jóval többről szól, mint hogy Önnek soha többé nem kell hátrafordulnia az ülésében. Ez az okos 180 fokos kamera kényelmesen a műszerfalán jeleníti meg a nagyfelbontású, extra széles nézetet, így Ön beláthatja a holttereket, észlelheti az akadályokat és elkerülheti a veszélyt kitolatáskor a forgalomba. 
Automatikus vészfékezés
Az Opel technológiával Ön magabiztosan készen áll, bárhová vezessen is az útja - kimagasló biztonságban Ön és mások számára is. Az automatikus vészfékező rendszer¹ folyamatosan észleli azokat a gyalogosokat és egyéb járműveket, amelyeket Ön esetleg nem vesz észre. Figyelmeztet és automatikusan lefékez, ha Ön nem reagál, hogy csökkentse a kockázatot és az ütközés súlyosságát. 
Automatikus parkolássegítő
Könnyítse meg a parkolást a Crossland vezetéstámogató rendszereivel, amelyek még a legszűkebb helyre is benavigálják. Az automatikus parkolássegítő érzékelőkkel pásztázza a területet, és önállóan bekormányozza a járművet a parkolóhelyre, így Önnek csak a gázpedált, a féket és a sebességváltót kell kezelnie. Ha végzett, vissza is kormányozza Önt az útra. 

Prémium kényelem

Sokoldalúság
A Crossland annyi helyet kínál Önnek, amennyire csak szüksége van. Az utastér végtelen módon alakítható, alkalmazkodva az Ön életstílusához, kivételesen sokoldalú és SUV-hoz illő tárolóhelyet kínál – bárhogy is alakuljon az Ön napja. A csomagtér normál befogadóképessége 410 liter, amely akár 1255 literesre is bővíthető - a Crossland kategóriája egyik legnagyobb és legrugalmasabb rakodókapacitását kínálja. 
Csúsztatható hátsó ülések
Ha a napja a szokásosnál is több kihívást tartogat, még tágasabbá teheti a Crosslandet. A hátsó ülések eltolhatók és 40/60 arányban osztottan lehajthatók, a kartámaszok lehajthatók hosszabb tárgyak szállításakor, a csomagtér alja pedig állítható magassággal megduplázható. 
AGR ülés ergonómiai tanúsítvánnyal
A Crossland ergonomikus ülései az AGR (Egészséges Hát Munkacsoport¹) minőségi tanúsítványával rendelkeznek. Ezek a többek között állítható fejtámaszt, elektronikusan állítható deréktámaszt és meghosszabítható ülőfelületet kínáló ülések elősegítik az egészséges testtartást vezetés vagy utazás közben. 
Fűthető elemek
Hideg napokon a Crossland első ülései három fűtési fokozatra állíthatók, míg a vezető az elektromosan fűthető kormánykerék és a fűthető szélvédő kényelmét élvezheti. 

Okosautó-funkciók

Infotainment
Maradjon kapcsolatban, maradjon ura a helyzetnek és érezze jól magát, bárhová is tartson. Tegye gazdagabbá az utazás élményét a vezető és utasai számára a 4.0 Intelli-Link rádióval és eszközcsatlakoztatással Bluetooth®, Apple CarPlay™ vagy Android Auto™ útján, így beszélhet, üzenetet küldhet és játszhat, miközben keze biztonságosan a kormánykeréken marad és szemét kényelmesen az úton tartja. 
Navigáció
Akár már korábban százszor megtett útvonalon halad, akár új területet fedez fel, a Crossland Navi 5.0 Intelli-Link rendszerének egyszerű, intuitív és részletes iránymutatásával biztonságosan és könnyedén ér el bármilyen úti célba. 

Menetdinamika

Motorok
Ahogy a Crossland új megjelenése is szakít azzal a konvencióval, hogy a SUV-ok nem lehetnek gyönyörűen stílusosak, úgy az Opel nagy hatékonyságú motorjai is újradefiniálják a SUV-ok dinamikus kezelhetőségét. 
Sebességváltók
A Crossland külső vonalai is kifinomultan lekerekítettek, kifinomult a stílusa, ugyanígy a fokozatok is finoman válthatók még a legdinamikusabb manőverek közben is hatfokozatú manuális vagy automata sebességváltóval. 
Károsanyag-kibocsátás
A Crossland kiemelt szerepet kap az Opel elkötelezettségében, hogy megfeleljen az európai kibocsátási normáknak, vagy túl is szárnyalja azokat. A fejlett erőátviteli rendszerek, az emisszió-csökkentő technológiák és a hatékonyságot növelő jellemzők, mint például a start/stop motorok, alacsonyabb fogyasztást eredményeznek. 

Opel+ tartozékok

Az ön egyéni igényeinek kielégítésére

Fejezze ki önmagát eredeti Opel+ tartozékokkal, és hozza ki a legtöbbet a Crosslandjéből. Opeljéhez tervezve és tesztelve.

 

A kép eltérhet az értékesített terméktől.

Hogyan tovább?