SKIP TO CONTENT
Jellemzők

EZ AZ ÚJ CROSSLAND.

LENYŰGÖZŐ MEGJELENÉSE CSAK HAB A TORTÁN.

FORMATERVEZÉS.

KÜLSŐ
Az új Crossland letisztult, progresszív formatervezése merész megjelenést kölcsönöz a járműnek. Német mérnöki munka az elfoglalt mindennapokhoz és az Ön következő kalandjához igazítva. 
BELSŐ TÉR

A látványos dizájn a tágas, praktikus utastérben is folytatódik. Élvezze az Alcantara ülések¹, az ösztönös kezelhetőség és a SUV-ra jellemző megemelt üléshelyzet nyújtotta prémium kényelmet.

 

¹ Külön rendelhető

 
A HÁTSÓ RÉSZ MEGJELENÉSE
Az Opel jellegzetes szárny formájú lámpacsoportjának részét képező sötétített LED hátsó lámpák stílusossá és jól láthatóvá teszik a járművet. A felfelé nyíló hátsó ajtó csillogó fekete részletei és az új embléma vizuálisan alacsonyabbá teszik az autót, és hangsúlyozzák az új Crossland széles és erős kiállását. 
KERÉKTÁRCSÁK
A Crossland új megjelenésével magabiztosan készen áll a mindennapi kalandokra – különösen, ha a saját ízlése szerint alakítja. A formatervezett keréktárcsák széles választékával saját stílusának megfelelően alakíthatja a Crosslandet, az elegánsan visszafogottól a provokatívan feltűnőig. 
PANORÁMA- ÉS KÉTTÓNUSÚ TETŐ

A kéttónusú tető Diamond fekete vagy Jade fehér színben kapható, s kiemeli a Crossland izgalmas vizuális profilját. Válassza a panoráma üvegtetőt¹ a napfényes vezetés tökéletes élményéért.

 

¹ Külön rendelhető, a karosszéria színétől és a felszereltségi szinttől függően.

 

BIZTONSÁG ÉS INNOVÁCIÓK.

ADAPTÍV LED FÉNYSZÓRÓK
Uralja tökéletesen az utat és vezessen biztonságosabban. A Crossland adaptív LED fényszórói jelentősen javítják a látási viszonyokat minden körülmények között, automatikusan tompítva a fényszórókat, hogy ne vakítsák el a többi vezetőt, és megnövelve a világítás terjedelmét, hogy megvilágítsák a területet kanyarodás közben. A Crosslandben jobban lát és jobban is látszik. 
180 FOKOS TOLATÓKAMERA
A Crossland 180 fokos tolatókamerája jóval többről szól, mint hogy Önnek soha többé nem kell hátrafordulnia az ülésében. Ez az okos 180 fokos kamera kényelmesen a műszerfalán jeleníti meg a nagyfelbontású, extra széles nézetet, így Ön beláthatja a holttereket, észlelheti az akadályokat és elkerülheti a veszélyt kitolatáskor a forgalomba. 
AUTOMATIKUS VÉSZFÉKEZÉS
Az Opel technológiával Ön magabiztosan készen áll, bárhová vezessen is az útja - kimagasló biztonságban Ön és mások számára is. Az automatikus vészfékező rendszer¹ folyamatosan észleli azokat a gyalogosokat és egyéb járműveket, amelyeket Ön esetleg nem vesz észre. Figyelmeztet és automatikusan lefékez, ha Ön nem reagál, hogy csökkentse a kockázatot és az ütközés súlyosságát. 
SZEMMAGASSÁGÚ KIJELZŐ
A szemmagasságú kijelző közvetlenül az Ön látóterében jeleníti meg a lényeges információkat, pl. a sebességet, a műszerfali riasztásokat és a jelzőtáblákat – így Ön az útra koncentrálhat. 
INTELLIGRIP
A teljesítmény mit sem ér, ha nem tudjuk kontrollálni. Az IntelliGrip a Crossland dinamikus erőátviteli rendszerének teljesítményét pontosan oda irányítja, ahol szükség van rá a tapadáshoz és a kerekek kipörgésének megakadályozásához. Ez az okos rendszer optimális tapadást és stabilitást biztosít mindenféle felületen, automatikusan beállítja a nyomatékelosztást a kerekek között és módosítja az ESP (elektronikus menetstabilizátor) beállításait. A vezető a középkonzolon található egyszerű tárcsával beállíthatja az IntelliGrip rendszert sár, hó vagy homok módra - vagy Normál módban hagyhatja, rábízva az IntelliGrip rendszerre a helyzet figyelemmel kísérését, miközben Ön biztonságosabban és nyugodtabban élvezheti a vezetést a városban vagy az autópályán. 
AUTOMATIKUS PARKOLÁSSEGÍTŐ
Könnyítse meg a parkolást a Crossland vezetéstámogató rendszereivel, amelyek még a legszűkebb helyre is benavigálják. Az automatikus parkolássegítő érzékelőkkel pásztázza a területet, és önállóan bekormányozza a járművet a parkolóhelyre, így Önnek csak a gázpedált, a féket és a sebességváltót kell kezelnie. Ha végzett, vissza is kormányozza Önt az útra. 

PRÉMIUM KÉNYELEM.

SOKOLDALÚSÁG
A Crossland annyi helyet kínál Önnek, amennyire csak szüksége van. Az utastér végtelen módon alakítható, alkalmazkodva az Ön életstílusához, kivételesen sokoldalú és SUV-hoz illő tárolóhelyet kínál – bárhogy is alakuljon az Ön napja. A csomagtér normál befogadóképessége 410 liter, amely akár 1255 literesre is bővíthető - a Crossland kategóriája egyik legnagyobb és legrugalmasabb rakodókapacitását kínálja. 
CSÚSZTATHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEK
Ha a napja a szokásosnál is több kihívást tartogat, még tágasabbá teheti a Crosslandet. A hátsó ülések eltolhatók és 40/60 arányban osztottan lehajthatók, a kartámaszok lehajthatók hosszabb tárgyak szállításakor, a csomagtér alja pedig állítható magassággal megduplázható. 
AGR ÜLÉS ERGONÓMIAI TANÚSÍTVÁNNYAL
A Crossland ergonomikus Active ülései az AGR (Egészséges Hát Munkacsoport¹) minőségi tanúsítványával rendelkeznek. Ezek a 16 állítási lehetőséget, többek között állítható fejtámaszt, elektronikusan állítható deréktámaszt és meghosszabítható ülőfelületet kínáló ülések elősegítik az egészséges testtartást vezetés vagy utazás közben. 
FŰTHETŐ ELEMEK
Hideg napokon a Crossland első ülései három fűtési fokozatra állíthatók, míg a vezető az elektromosan fűthető kormánykerék és a fűthető szélvédő kényelmét élvezheti. 

OKOSAUTÓ-FUNKCIÓK.

INFOTAINMENT
Maradjon kapcsolatban, maradjon ura a helyzetnek és érezze jól magát, bárhová is tartson. Tegye gazdagabbá az utazás élményét a vezető és utasai számára a 4.0 IntelliLink rádióval és eszközcsatlakoztatással Bluetooth®, Apple CarPlay™ vagy Android Auto™ útján, így beszélhet, üzenetet küldhet és játszhat, miközben keze biztonságosan a kormánykeréken marad és szemét kényelmesen az úton tartja. 
NAVIGÁCIÓ
Akár már korábban százszor megtett útvonalon halad, akár új területet fedez fel, a Crossland Navi 5.0 IntelliLink rendszerének egyszerű, intuitív és részletes iránymutatásával biztonságosan és könnyedén ér el bármilyen úti célba. 
VEZETÉK NÉLKÜLI TELEFONTÖLTÉS
 A Crossland beépített vezeték nélküli telefontöltése¹ kényelmes mobilhasználatot biztosít kábelek nélkül. 
OPELCONNECT SZOLGÁLTATÁSOK¹
Legyen még nagyobb biztonságban és maradjon kapcsolatban menet közben okosautó-szolgáltatásainkkal. 

MENETDINAMIKA.

MOTOROK
Ahogy a Crossland új megjelenése is szakít azzal a konvencióval, hogy a SUV-ok nem lehetnek gyönyörűen stílusosak, úgy az Opel nagy hatékonyságú motorjai is újradefiniálják a SUV-ok dinamikus kezelhetőségét. 
SEBESSÉGVÁLTÓK
A Crossland külső vonalai is kifinomultan lekerekítettek, kifinomult a stílusa, ugyanígy a fokozatok is finoman válthatók még a legdinamikusabb manőverek közben is az öt- vagy hatfokozatú manuális vagy a hatfokozatú Quickshift automata sebességváltóval. 
KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS
A Crossland kiemelt szerepet kap az Opel elkötelezettségében, hogy megfeleljen az európai kibocsátási normáknak, vagy túl is szárnyalja azokat. A fejlett erőátviteli rendszerek, az emisszió-csökkentő technológiák és a hatékonyságot növelő jellemzők, mint például a start/stop motorok, alacsonyabb fogyasztást eredményeznek. 

OPEL+ TARTOZÉKOK.

Az Ön egyéni igényeinek kielégítésére.

Fejezze ki önmagát eredeti Opel+ tartozékokkal, és hozza ki a legtöbbet a Crosslandjéből. Opeljéhez tervezve és tesztelve.

 

A kép eltérhet az értékesített terméktől.

HOGYAN TOVÁBB?