Biztonság és innovációk
Adaptív LED fényszórók
Urald tökéletesen az utat és vezess biztonságosabban. A Crossland adaptív LED fényszórói jelentősen javítják a látási viszonyokat minden körülmények között, automatikusan tompítva a fényszórókat, hogy ne vakítsák el a többi vezetőt, és megnövelve a világítás terjedelmét, hogy megvilágítsák a területet kanyarodás közben. A Crosslandben jobban látsz és jobban is látszik.  
180 fokos tolatókamera
A Crossland 180 fokos tolatókamerája jóval többről szól, mint hogy soha többé nem kell hátrafordulnod az ülésében. Ez az okos 180 fokos kamera kényelmesen a műszerfalán jeleníti meg a nagyfelbontású, extra széles nézetet, így beláthatod a holttereket, észlelheted az akadályokat és elkerülheted a veszélyt kitolatáskor a forgalomba.  
Automatikus vészfékezés
Az Opel technológiával magabiztosan készen állsz, bárhová vezessen is az útad - kimagasló biztonság Neked és mások számára is. Az automatikus vészfékező rendszer¹ folyamatosan észleli azokat a gyalogosokat és egyéb járműveket, amelyeket esetleg nem veszel észre. Figyelmeztet és automatikusan lefékez, ha nem reagálsz, hogy csökkentse a kockázatot és az ütközés súlyosságát.  
Automatikus parkolássegítő
Könnyítse meg a parkolást a Crossland vezetéstámogató rendszereivel, amelyek még a legszűkebb helyre is benavigálják. Az automatikus parkolássegítő érzékelőkkel pásztázza a területet, és önállóan bekormányozza a járművet a parkolóhelyre, így Önnek csak a gázpedált, a féket és a sebességváltót kell kezelnie. Ha végzett, vissza is kormányozza Önt az útra.