Formatervezés
Külső
Az új Crossland letisztult, progresszív formatervezése merész megjelenést kölcsönöz a járműnek. Német mérnöki munka az elfoglalt mindennapokhoz és a következő kalandodhoz igazítva.  
Belső tér
A látványos dizájn a tágas, praktikus utastérben is folytatódik. Élvezd az AGR ülések, az ösztönös kezelhetőség és az SUV-ra jellemző megemelt üléshelyzet nyújtotta prémium kényelmet.  
A hátsó rész megjelenése
Az Opel jellegzetes szárny formájú lámpacsoportjának részét képező sötétített LED hátsó lámpák stílusossá és jól láthatóvá teszik a járművet. A felfelé nyíló hátsó ajtó csillogó fekete részletei és az új embléma vizuálisan alacsonyabbá teszik az autót, és hangsúlyozzák az új Crossland széles és erős kiállását.  
Keréktárcsák
A Crossland új megjelenésével magabiztosan készen áll a mindennapi kalandokra – különösen, ha a saját ízlésed szerint alakítod. A formatervezett keréktárcsák széles választékával saját stílusodnak megfelelően alakíthatod a Crosslandet, az elegánsan visszafogottól a provokatívan feltűnőig.  
Panoráma- és kéttónusú tető

A kéttónusú fényezés Karbon fekete tetőszínnel kapható, s kiemeli a Crossland izgalmas vizuális profilját. Válaszd a panoráma üvegtetőt¹ a napfényes vezetés tökéletes élményéért.

 

¹ Külön rendelhető, a karosszéria színétől és a felszereltségi szinttől függően.