Prémium kényelem
Sokoldalúság
A Crossland annyi helyet kínál Önnek, amennyire csak szüksége van. Az utastér végtelen módon alakítható, alkalmazkodva az Ön életstílusához, kivételesen sokoldalú és SUV-hoz illő tárolóhelyet kínál – bárhogy is alakuljon az Ön napja. A csomagtér normál befogadóképessége 410 liter, amely akár 1255 literesre is bővíthető - a Crossland kategóriája egyik legnagyobb és legrugalmasabb rakodókapacitását kínálja.  
Csúsztatható hátsó ülések
Ha a napja a szokásosnál is több kihívást tartogat, még tágasabbá teheti a Crosslandet. A hátsó ülések eltolhatók és 40/60 arányban osztottan lehajthatók, a kartámaszok lehajthatók hosszabb tárgyak szállításakor, a csomagtér alja pedig állítható magassággal megduplázható.  
AGR ülés ergonómiai tanúsítvánnyal
A Crossland ergonomikus ülései az AGR (Egészséges Hát Munkacsoport¹) minőségi tanúsítványával rendelkeznek. Ezek a többek között állítható fejtámaszt, elektronikusan állítható deréktámaszt és meghosszabítható ülőfelületet kínáló ülések elősegítik az egészséges testtartást vezetés vagy utazás közben.  
Fűthető elemek
Hideg napokon a Crossland első ülései három fűtési fokozatra állíthatók, míg a vezető az elektromosan fűthető kormánykerék és a fűthető szélvédő kényelmét élvezheti.