Jellemzők

KÉSZEN ÁLL A NAGYBETŰS ÉLETRE.

FORMATERVEZÉS.

KÜLSŐ
Tökéletesen illik a városi életstílushoz  karcsú SUV formatervezésének és kompakt méretének  köszönhetően: a kifinomult, ugyanakkor dinamikus új Crossland X  praktikumával és sportos eleganciájával tűnik ki. 
BELSŐ
Prémium formatervezés német precizitással ötvözve: élvezze a kényelmet akár már bőrülésekben is , és élje át az ösztönös kezelhetőséget  illetve a SUV-ra jellemző megemelt üléshelyzetet  a tökéletes kilátásért. 
 • Első osztályú kivitelezés
 • Minőségi anyagok választéka, mint például az új bőrülések¹
 • Maximális kényelem az AGR minősítésű ergonomikus üléseknek köszönhetően¹
 • Kitűnő funkcionalitás optimálisan elérhető vezérlőelemekkel

 

¹Nem minden felszereltségi szintnél az alapfelszereltség része.

SZÍNEZETT TETŐ PANORÁMAKILÁTÁSSAL

Élvezze a tágasság légies érzését: az eltérő színű lebegő ető panoráma üvegtetővel1 kombinálva teljessé teszi az élményt. 

 

1Külön rendelhető.

 

INNOVÁCIÓK.

INNOVATÍV LED FÉNYSZÓRÓK
teljes LED-alapú fényszorók 30%-kal fényesebbek  a szokványos halogén izzóknál,és optimális fényviszonyokat  biztosítanak minden vezetési helyzetben. 
 • Automatikus távolsági fényszórók: automatikusan felismeri a szembejövő járműveket és távolsági fényről tompított fényre vált-így nem vakítja el a többi vezetőt.
 • Kanyarfény: jobb látási viszonyokat biztosít kanyarodáskor és parkoláskor. 40km/h sebesség alatt automatikusan aktiválódik, ha Ön bekapcsolja az irányjelzőt vagy egy bizonyos szögön túl elfordítja a kormányt. Az éjszakai vezetést biztonságosabbá és nyugalmasabbá teszi.
TOLATÓKAMERA ÉS PARKOLÁSSEGÍTŐ

Tökéletes kilátás tolatáskor: míg a 180°-os tolatókamerával még a sarkokon túl is körül tud nézni, a parkolóasszisztenssel¹ automatikusan kiállhat a parkolóhelyekről.

 

¹Külön rendelhető

 
A hagyományos illetve 180 fokos panoráma változatban kapható tolatókamera optimális kilátással, madártávlati nézettel és nagyítás funkcióval segíti Önt. Észleli a korábban láthatatlan veszélyeket, például az oldalról megközelített tárgyakat vagy a hátsó keresztirányú forgalmat, így sokkal könnyebb és biztonságosabb az elindulás. A nagyítás automatikusan bekapcsol, ha a tárgyak 70 centiméternél közelebb vannak. A parkolóhely megtalálása jóval kényelmesebb, mivel a félautomata kormányzású parkolóasszisztens elvégzi Ön helyett a munkát. Segítségével autója képes szinte önállóan kiállni az útmenti parkolóhelyekről, és manőverezni bármelyik irányba.
SZEMMAGASSÁGÚ KIJELZŐ
A szemmagasságú kijelző megjeleníti a legfontosabb adatokat a szélvédő magasságában,  így Ön biztonságosan az úton tarthatja a szemét.
 

Ezek a hasznos funkciók automatikusan megjelennek a szemmagasságú kijelzőn:

 • pillanatnyi sebesség
 • jelzőtábla-felismerés sebességkorlátozások és feloldásuk esetén
 • sebességtartó és sebességkorlátozó állapota
 • ráfutásos ütközés figyelmeztetés
 • navigáció jelzései.
INTELLIGENS VÉSZFÉKEZÉS
Biztos, ami biztos: köszönhetően a gyalogosfelismerésre is képes automatikus vészfékezésnek1 , a vezetés sokkal biztonságosabb Ön és mások számára. 

Az automatikus vészfékezés1 észleli azokat a gyalogosokat és egyéb járműveket is, amelyeket Ön esetleg nem. 5-85 km/h sebességtartományban a rendszer folyamatosan méri a többi jármű távolságát, és figyelmeztetést ad, ha a távolság túl gyorsan csökken, vagy túl rövid. Ha Ön nem reagál, a rendszer automatikusan vészfékezést kezdeményez, és csökkenti a jármű sebességét. 30 km/h alatti sebességnél az autót álló helyzetbe fékezi.

 

1Külön rendelhető. Automatikusan működik 5-85 km/h sebességtartományban. 5-30 km/h sebességtartományban az ütközéskori becsapódási sebesség csökkentését célzó lassulás mértéke 0,9 g. 30-85 km/h sebességtartományban a rendszer maximum 22 km/h-val csökkenti a sebességet. Ezen a küszöbön felül a vezetőnek magának kell fékeznie a sebesség további csökkentéséhez. Az automatikus vészfékező rendszer működési sebességtartománya az érzékelt akadálytól függ (mozgó célpont: 5-85 km/h; fix célpont: 5-80 km/h; gyalogos: 5-60 km/h). Az Opel vezetőtámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a vezető feladata marad. Várhatóan 2017 őszétől kapható.

SOKOLDALÚSÁG.

CSOMAGTÉR
Crossland X  tökéletesen illik az Ön életstílusához, kivételesen sokoldalú és SUV-hoz illő méretű tárolóhelyet kínál-bárhogy is alakuljon az Ön napja. 

410 literes csomagterével a jellegzetes SUV formatervű Crossland X a kategória legnagyobb rakterét kínálja, mely akár 1255 literesre is bővíthető. Számos módon teheti autóját még tágasabbá: a hátsó ülések mozgathatóak és 40/60 arányban osztottan lehajthatóak. A hosszabb tárgyak szállítását a lehajtható kartámaszok teszik kényelmesebbé.

 

1A külön rendelhető funkciócsomag része.

KÉNYELMES ÜLÉS-HÁTFÁJÁS NÉLKÜL
Érkezzen meg kipihenten: ergonomikus Active üléseink AGR minőségű tanúsítvánnyal1 és 16 beállítási iránnyal rendelkeznek. 

Megemelt üléshelyzetével a Crossland X többet kínál, mint csupán jobb látási viszonyokat. Speciális ergonomikus üléseinek köszönhetően (melyeket az "Egészséges Hát Munkacsoport" tanúsított), a Crossland X elősegíti az egészséges testtartást vezetés közben. Az állítható üléseknek, háttámláknak és fejtámláknak köszönhetően mindenki kényelmesen ülhet.

 

1A külön rendelhető ergonomikus ülések bizonyítottan hát-barátak az "Egészséges Hát Munkacsoport", egy különböző terüetek szakorvosaiból és terapeutáiból álló független testüet ajánlása szerint, akiknek célja a hátfájás megelőzése.

OKOSSAUTÓ-SZOLGÁLTATÁSOK.

INFOTAINMENT
Csatlakoztassa okostelefonját tökéletesen Apple CarplayTM1  és Android AutoTM2  rendszeren keresztül az R 4.0 rádió IntelliLink infotainment rendszerhez-és használja okostelefonját anélkül, hogy bármi is elvonná a figyelmét. 
 • Nagyfelbontású, hétcolos érintőképernyő
 • Tökéletes összhang az okostelefonokkal³
 • Telefonkihangosítás és hozzáférés a telefonon tárolt adatokhoz

 

¹Az Apple CarPlay és az Apple az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve. Az Apple CarPlay™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com oldalra

²Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye.

³A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Készüléke kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogasson el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy vegye fel a kapcsolatot Opel márkakereskedőjével.

NAVIGÁCIÓ
Felhasználóbarát funkciók többek között: a Navi 5.0 IntelliLink1 hangvezérléssel és színes érintőképernyővel gyorsan és kényelmesen eljuttatja úti céljához... 
 • Apple CarplayTM2 és Android AutoTM3 okostelefon-kivetítés
 • 3D európai műholdas navigáció közlekedési információs csatornával
 • 8" színes érintőképernyő, 3,5" színes fedélzeti kijelző
 • Hangvezérlés, szöveg felolvasása / válaszküldés
 • Bluetooth® audióadatfolyam-lejátszás
 • Vezeték nélküli telefontöltő⁴

 

¹Külön rendelhető. A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Készülékei kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogasson el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy vegye fel a kapcsolatot Opel márkakereskedőjével.

²Az Apple CarPlay és az Apple az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve. Az Apple CarPlay™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com oldalra

³Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye.

⁴Külön rendelhető: induktív töltés csak PMA- vagy Qi-kompatibilis okostelefonokhoz érhető el.

OPELCONNECT

Legyen biztonságban és maradjon kapcsolatban menet közben is okosautó-szolgáltatásainkkal:

 

 • A nyugalom érzése: érezze magát biztonságban a vészhelyzeti hívásnak, műszaki hiba hívásnak és a jármű státuszát és egyéb tényezőket jelző információknak köszönhetően.
 
 • A nyugalom érzése: érezze magát biztonságban a vészhelyzeti hívásnak, műszaki hiba hívásnak és a jármű státuszát és egyéb tényezőket jelző információknak köszönhetően.
 • Kényelem: használja mobiltelefonját számos távirányítható funkciónk eléréséhez (pl. ajtók zárása/nyitása).
 • Okos vezetés: élvezze a nyugodt autózást a valós idejű navigációnak¹ és az útvonalmenedzsmentnek köszönhetően.

 

¹Az OpelConnect szolgáltatásai várhatóan 2020 során lesznek elérhetők. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

DINAMIKUS VEZETÉS.

MOTOROK
A dinamikus és hatékony benzin-és dízelmotorok kínálata ugyanolyan sokoldalú, mint maga a Crossland X. 

A Crossland X-hez számos kiváló motor elérhető. Minden modern dízelmotor 14,8 literes AdBlue tartállyal van felszerelve, rendkívül gazdaságossá téve az autózást minimális károsanyag-kibocsátás mellett. Ezenkívül a start/stop rendszer¹ segít még több üzemanyagot megtakarítani.

 

¹Alapfelszerelésként vagy opcióként is kapható bizonyos motorokhoz.

Minden motor megfelel az Euro 6 D-temp előírásoknak.

 

Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): városban 4,4-6,5, országúton 3,5-5,0, vegyes használatban 4,0–5,6; CO₂-kibocsátás (g/km): vegyes használatban 105–127.

 

A 715/2007/EK és 692/2008/EK rendelet szerint (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján).*/**/***/****

SEBESSÉGVÁLTÓ
Váltson könnyedén a manuális öt-vagy hatfokozatú sebességváltókkal . Vagy csak engedje át az irányítást a hatfokozatú automata sebességváltónak- a nyugodt és zökkenőmentes autózásért. 

KIEMELT MODELLEK

ULTIMATE

Üdvözöljük az első osztályon: próbálja ki A Crossland X modellt  alapfelszereltségként kapható luxusfunkciókkal.

 

 

OPEL+ TARTOZÉKOK

Az Ön egyéni igényeire szabva.

Fejezze ki önmagát eredeti Opel+ tartozékokkal, és hozza ki a legtöbbet Grandland X autójából. Opeljéhez tervezve és tesztelve.

A kép eltérhet az értékesített terméktől.

Oldalsó fellépők
RÉSZLETEK
FlexConnect kabátakasztó
RÉSZLETEK
FlexConnect iPad mini tartó
RÉSZLETEK
Kutyarács
RÉSZLETEK
Csomagtértálca
RÉSZLETEK
Floor Mats Velours
RÉSZLETEK

HOGYAN TOVÁBB?