Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


FOGLALJON ANNYI HELYET, AMENNYIT CSAK AKAR.

Crossland X  tökéletesen illik az Ön életstílusához, kivételesen sokoldalú és SUV-hoz illő méretű tárolóhelyet  kínál – bárhogy is alakuljon az Ön napja.

 

410 literes csomagterével a jellegzetes SUV formatervű Crossland X a kategória legnagyobb rakterét kínálja, mely akár 1255 literesre is bővíthető. Számos módon teheti autóját még tágasabbá: a hátsó ülések mozgathatók1 és 40/60 arányban osztottan lehajthatók. A hosszabb tárgyak szállítását a lehajtható kartámaszok teszik kényelmesebbé.

 

1A külön rendelhető funkciócsomag része.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

KÉNYELMES ÜLÉS – HÁTFÁJÁS NÉLKÜL.

Érkezzen meg kipihenten: ergonomikus Active üléseink AGR minőségi tanúsítvánnyal1  és 16 beállítási iránnyal  rendelkeznek.

 

Megemelt üléshelyzetével a Crossland X többet kínál, mint csupán jobb látási viszonyokat. Speciális ergonomikus üléseinek köszönhetően (melyeket az "Egészséges Hát Munkacsoport" tanúsított), a Crossland X elősegíti az egészséges testtartást vezetés közben. Az állítható üléseknek, háttámláknak és fejtámláknak köszönhetően mindenki kényelmesen ülhet.

 

1A külön rendelhető ergonomikus ülések bizonyítottan hát-barátak az "Egészséges Hát Munkacsoport", egy különböző területek szakorvosaiból és terapeutáiból álló független testület ajánlása szerint, akiknek célja a hátfájás megelőzése.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET