Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


30%-KAL VILÁGOSABB LED FÉNYSZÓRÓK.

teljesen LED-alapú fényszórók 30%-kal fényesebbek  a szokványos halogén izzóknál, és optimális fényviszonyokat  biztosítanak minden vezetési helyzetben.
 
'- Automatikus távolsági fényszórók: automatikusan felismeri a szembejövő járműveket és távolsági fényről tompított fényre vált – így nem vakítja el a többi vezetőt.
- Kanyarfény: jobb látási viszonyokat biztosít kanyarodáskor és parkoláskor. 40 km/h sebesség alatt automatikusan aktiválódik, ha Ön bekapcsolja az irányjelzőt vagy egy bizonyos szögön túl elfordítja a kormányt. Az éjszakai vezetést biztonságosabbá és nyugalmasabbá teszi.
RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

180 FOKOS TOLATÓKAMERA.

Tiszta kilátás tolatáskor: a 180°-os panoráma tolatókamerával még a sarkokon túl is körül tud nézni, a félautomata kormányzású parkolóasszisztenssel pedig autója szinte önállóan kiáll a parkolóhelyekről.

 

A hagyományos illetve 180 fokos panoráma változatban kapható tolatókamera optimális kilátással, madártávlati nézettel és nagyítás funkcióval segíti Önt. Észleli a korábban láthatatlan veszélyeket, például az oldalról megközelített tárgyakat vagy a hátsó keresztirányú forgalmat, így sokkal könnyebb és biztonságosabb az elindulás. A nagyítás automatikusan bekapcsol, ha a tárgyak 70 centiméternél közelebb vannak. A parkolóhely megtalálása jóval kényelmesebb, mivel a félautomata kormányzású parkolóasszisztens elvégzi Ön helyett a munkát. Segítségével autója képes szinte önállóan kiállni az útmenti parkolóhelyekről, és manőverezni bármelyik irányba.
RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

SZEMMAGASSÁGÚ KIJELZŐ.

A szemmagasságú kijelző megjeleníti a legfontosabb adatokat a szélvédő magasságában, így Ön biztonságosan az úton tarthatja a szemét.

 

Ezek a hasznos funkciók automatikusan megjelennek a szemmagasságú kijelzőn:

 

- pillanatnyi sebesség
- jelzőtábla-felismerés sebességkorlátozások és feloldásuk esetén
- sebességtartó és sebességkorlátozó állapota
- ráfutásos ütközés figyelmeztetés
- navigáció jelzései.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

INTELLIGENS VÉSZFÉKEZÉS.

Biztos ami biztos: köszönhetően az gyalogosfelismerésre is képes automatikus vészfékezésnek ¹, a vezetés sokkal biztonságosabb Ön és mások számára.

 

Az automatikus vészfékezés1 észleli azokat a gyalogosokat és egyéb járműveket is, amelyeket Ön esetleg nem. 5-85 km/h sebességtartományban a rendszer folyamatosan méri a többi jármű távolságát, és figyelmeztetést ad, ha a távolság túl gyorsan csökken, vagy túl rövid. Ha Ön nem reagál, a rendszer automatikusan vészfékezést kezdeményez, és csökkenti a jármű sebességét. 30 km/h alatti sebességnél az autót álló helyzetbe fékezi.

 

1Külön rendelhető. Automatikusan működik 5-85 km/h sebességtartományban. 5-30 km/h sebességtartományban az ütközéskori becsapódási sebesség csökkentését célzó lassulás mértéke 0,9 g. 30-85 km/h sebességtartományban a rendszer maximum 22 km/h-val csökkenti a sebességet. Ezen a küszöbön felül a vezetőnek magának kell fékeznie a sebesség további csökkentéséhez. Az automatikus vészfékező rendszer működési sebességtartománya az érzékelt akadálytól függ (mozgó célpont: 5-85 km/h; fix célpont: 5-80 km/h; gyalogos: 5-60 km/h). Az Opel vezetőtámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a vezető feladata marad. Várhatóan 2017 őszétől kapható.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET