Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


R 4.0 INTELLILINK. AZ OKOSTELEFON LEGJOBB TÁRSA.

Csatlakoztassa okostelefonját tökéletesen Apple CarPlayTM1 és Android AutoTM2 rendszeren keresztül az R 4.0 rádió IntelliLink  Infotainment rendszerhez – és használja okostelefonját anélkül, hogy bármi is elvonná a figyelmét.

 

- Nagy felbontású, hétcolos érintőképernyő
- Tökéletes csatlakoztathatóság a digitális eszközökkel3
- Okostelefonja vezeték nélküli feltöltése4
- Telefonkihangosítás és hozzáférés fényképeihez

1Az Apple CarPlay és az Apple az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve. Az Apple CarPlayTM nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com oldalra.
2Az Android a Google Inc. védjegye. Az Android AutoTM nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.android.com oldalra.
3A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Készülékei kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogasson el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy vegye fel a kapcsolatot Opel márkakereskedőjével.
4Külön rendelhető: induktív töltés csak PMA- vagy Qi-kompatibilis okostelefonokhoz érhető el.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

CSÚCSKATEGÓRIÁS MŰHOLDAS NAVIGÁCIÓ.

Felhasználóbarát funkciók többek között: a Navi 5.0 IntelliLink1 hangvezérléssel és színes érintőképernyővel  gyorsan és kényelmesen eljuttatja úti céljához.

 

- Apple CarplayTM2 és Android AutoTM3 okostelefon-kivetítés
- 3D európai műholdas navigáció
- Nyolccolos LCD színes érintőképernyő, 3,5 colos színes vezetői információs kijelző
- Beágyazott hangvezérlés, szöveg felolvasása / válaszküldés
- Bluetooth® audióadatfolyam-lejátszás

1Külön rendelhető. A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Készülékei kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogasson el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy vegye fel a kapcsolatot Opel márkakereskedőjével.
2Az Apple CarPlay és az Apple az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve. Az Apple CarPlay™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com oldalra.
3Az Android a Google Inc. védjegye. Az Android Auto™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.android.com oldalra.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET