Skip To Content
Áttekintés

Fedezd fel az új 100%-ban elektromos Corsa-e modellt. A jövőre kész német városi autó lenyűgöző hatótávval, villámgyors töltéssel, minimális zajjal és maximális teljesítménnyel

Készletről azonnal vihető kínálatunk

Egyszerűen felvillanyoz

Jövőre kész német városi autó 100%-ban elektromos változatban

352 km hatótáv

Az új Corsa-e lenyűgöző 352 km-es hatótávot (WLTP)¹ biztosít újratöltés nélkül. Néhány apróságra odafigyelve, mint például a sebesség, a vezetési stílus és a fűtés kezelése, a Corsa-e hatótávja könnyen maximalizálható.

 

¹ Corsa-e energiafogyasztás (vegyes használatban) 16,8 – 16,5 kWh/100 km; CO₂-kibocsátás 0 g/km; hatótáv (vegyes használatban) 329-352 km (felszereltségtől függően). Az említett hatótáv- és elektromos fogyasztási adatok megfelelnek a WLTP vizsgálati eljárásnak, amely alapján 2018. szeptember 1-jétől az új járművek típusjóváhagyása történik. Ezek az adatok változhatnak a tényleges használati körülményektől és különböző tényezőktől függően, mint például: sebesség, a jármű utasterének fűtési kényelme, vezetési stílus és külső hőmérséklet. A töltési idő különösen a jármű fedélzetén lévő töltő teljesítményétől, a töltőkábeltől, valamint a használt töltőállomás típusától és teljesítményétől függ. A részletekről Opel márkakereskedődnél kaphatsz további tájékoztatást.

 
Tanuld meg, hogyan maximalizálhatod a hatótávot
Akár 80%-ra feltölthető 30 perc alatt

Gyors és egyszerű: töltsd fel a Corsa-e akkumulátorát 0-ról 80%-ra mindössze 30 perc alatt¹. Élvezd az Opel által kínált sokoldalú töltési lehetőségeket, amelyekkel rugalmas maradhatsz a mindennapi autózás során és a hosszabb utakon is. További információk itt.

 

¹ Elméleti érték, az akár 352 km-es WLTP** hatótáv alapján számítva. Egyenáramú villámtöltő esetén (100 kW). Az üres állapotról való töltésre vonatkozik. A töltési idő a töltőállomás típusától és teljesítményétől, a töltőpontnál uralkodó külső hőmérséklettől és az akkumulátor hőmérsékletétől függően változhat.

 
Tudj meg többet a töltési lehetőségekről
Megéri elektromosnak lenni

Még több kézzelfogható ok szól az elektromosság mellett: élvezd az alacsony üzemeltetési költségek előnyeit az állami támogatásnak és az olcsóbb szervizelésnek köszönhetően!

 

Céges vásárlóként TAO kedvezménnyel csökkenthető a megvásárolt elektromos vagy plug-in hibrid gépjármű vásárlási értéke, amennyiben a finanszírozási konstrukció lehetővé teszi, hogy eszközként aktiválásra kerüljön a cég könyveiben. A társasági adókedvezmény a Corsa-e nettó vételára és a referencia belsőégésű motorral ellátott Corsa nettó vételárának különbsége után vehető igénybe.

 

Adókedvezmény mértéke régiónként a két nettó vételár közötti különbség akár 65%-ára is igénybevehető:

 

Kedvezmény mértéke a Közép-Magyarországi régióban / Közép-Magyarországi régión kívül:

 

 • Nagyvállalat: 30% / 45%
 • Középvállalat: 40% / 55%
 • Kisvállalkozás: 50% / 65%

 

Pontos kedvezményekről kérjük, hogy érdeklődj márkakereskedőinknél.

 

Válassza ki kedvenc színét

Modellek

Edition

A csúcsminőség belépő szintje. Egyszerűen felvillanyoz.

 • Teljesen digitális, 7” fedélzeti kijelző
 • Multimedia infotainment rendszer 7" érintőképernyővel, USB és Bluetooth-csatlakozással
 • Apple CarPlay és Android Auto telefonkivetítés
 • Automatikus klímaszabályozás
 • Radaralapú automatikus városi vészfékezés
 • Kulcs nélküli indítás és elektromos kézifék

Elegance

Magas színvonalú felszereltség. Egyszerűen felvillanyoz.

 • 16" könnyűfém keréktárcsák, tízküllős, gyémántvágott, ezüst és magasfényű fekete
 • Fényérzékeny belső tükör
 • Bőrborítású kormánykerék
 • Esőérzékelő
 • Elektromos ablakemelők hátul, egyérintéses funkcióval és becsípődés-védelemmel
 • Középkonzol pohártartókkal és állítható kartámasszal
 • LED hangulatvilágítás

GS

Sportos dinamika, sportos külső. Egyszerűen felvillanyoz.

 • Parkolóradar hátul
 • Alumínium sportpedálok
 • Sport első és hátsó lökhárítók
 • Piros műszerfaldíszítés
 • Fekete tetőkárpit
 • Teljes LED fényszórók és hátsó lámpák

Kategóriaelső jellemzők

Tökéletesen integrált akkumulátor
A Corsa-e modellt úgy terveztük, hogy az akkumulátor elhelyezése ne jelentsen kompromisszumot a belső tér kényelmét illetően. Az akkumulátor az első és a hátsó üléssor alatt található - ez nem csak maximális csomagteret biztosít, de csökkenti a jármű súlypontját is, ezáltal még jobb menetdinamikát biztosítva. 
Sportos teljesítmény
Ha a vezetési élményről van szó, az új Corsa-e élen jár: 0-100 km/h-ra 8,1 másodperc alatt gyorsul fel anélkül, hogy ki kellene választani a megfelelő fokozatot. Az azonnal elérhető maximális nyomaték a vezetési élmény teljesen új formáját kínálja a belső égésű autókhoz képest. 
Minimális zaj, maximális teljesítmény
Szennyezést a zaj is okozhat - de nem a Corsa-e modellben. Autód csendes elektromos motorjával aktívan hozzájárulhatsz a zajszennyezés csökkentéséhez is, ami még pihentetőbbé teszi a vezetést. 
Vezetési módok

Teljesítmény, gazdaságosság vagy a kettő ötvözete - a Corsa-e minden vezetési stílushoz kínál vezetési módot:

 • Sport mód: maximálisan izgalmas és élvezetes vezetést nyújt a nagy nyomaték, a gázpedál sportos érzékenysége és a dinamikus kormánykalibrálás révén.
 • Normál mód: a teljesítmény és a hatékonyság kifinomult egyensúlyát kínálja.
 • Eco mód: segít maximalizálni a hatótávot azáltal, hogy korlátozza a jármű teljesítményének néhány aspektusát (nyomaték, gyorsulás) és optimalizálja a fedélzeti rendszerek (fűtés, légkondicionáló) energiafogyasztását.
 
Regeneratív fékezés
A Corsa-e olyan regeneratív fékrendszert alkalmaz, amely visszanyeri azt az energiát, amely fékezéskor általában elveszne, és ezt az energiát az akku töltésére, így a hatótáv növelésére használja fel. Amint leveszed a lábad a gázpedálról, a rendszer megkezdi az energia visszatöltését az akkuba. 
Adatkijelző monitorok
A Corsa-e tájékoztatást nyújt és meghagyja neked az irányítást. Az adatkijelző monitorok könnyen érthető, intuitív áttekintést nyújtanak a vezetőnek a vezetési körülményekről és az energiafogyasztásról, maximális hatékonyságot és hatótávot biztosítva. 

Opel szolgáltatások elektromos járművekhez

A töltéstől a mobilitási szolgáltatásokig: az elektromos járművekhez elérhető Opel szolgáltatások zökkenőmentessé teszik az elektromos autózásra való átállást

Szeretne még többet felfedezni?

Ne várjon hónapokig!

Válasszon azonnal elérhető, raktárkészleten levő modelljeinkből!